31 tammikuuta 2014

Detria Arbutin-kokeilu

Minuun otettiin yhteyttä Detriasta muutamia viikkoja sitten ja pääsin testiryhmään kokeilemaan Arbutin-tuotteita. Testattavakseni sain kaksi eri tuotetta: Arbutin päivävoiteen sekä seerumin. Tuotetestauksen aloitin pikkuisen vajaat 3 viikkoa sitten. 


Detria Arbutin "on laadukas, puhtaasta Lapin luonnosta voimansa saava hajusteeton ihonhoitosarja, joka vähentää punoitusta ja vahvistaa herkkää couperosa-ihoa. Lisäksi Detria Arbutin® Couperosa poistaa maksaläiskiä, ehkäisee ja korjaa ikääntymisen merkkejä sekä suojaa tehokkaasti haitallisilta UV-säteiltä." (www.detria.fi/tuotteet/arbutin)
Koska mie olen vielä sen verran nuori että ikääntyvän ihon tai maksaläiskien ongelmia mulla (vielä) ei ole, oli tarkoituksenani tarkastella Arbutinin kosteuttavaa ja ihonväriä tasoittavaa ominaisuutta. Detriahan on suomalainen yritys, jonka tuotteet on mulle ainakin ollu tuttuja jo kauan. Lisäksi Detria-yritys on peräisin Rovaniemeltä, ihan tuosta parin kilometrin päästä!


Mulla on aina ollu sekaiho, se on siis yhtäaikaa kuiva ja rasvanen. Nice. Kuivuus on tullu esiin varsinkin talvella pakkasten aikaan, kun iho tuntuu hilseilevän/kuorivan koko ajan pois. Nenän alus on aina talvisin arka ja punoittava, kun melkein joka päivä pitää niistää. Muutenkaan minun iho ei ole koskaan ollu erityisen tasavärinen, vaan meikkivoiteitten kanssa on saanu läträtä varsinki talvella. Lisäksi meikki on kuivattanu ihoa rasvauksesta huolimatta, ja se puolestaan on aiheuttanu ikävän noidankehän: on laitettava meikkivoidetta, koska iho on kuiva, koska on laitettava meikkivoidetta... Nyt pääsin testaamaan, onko tällaisilla luonnonmukaisilla tuotteilla oikeasti merkitystä ihon kuntoon ja hyvinvointiin.
Alla on esitelty tuotteet joita testasin. Niiden jälkeen on esitelty käyttöohjeet ja luoteltu plussat (+) sekä miinukset (-). Loppuun olen koonnut yhteenvedon. 


Aloitin kokeilemisen heti Arbutin Seerumilla. Sitä levitetään puhtaalle iholle aamuisin ennen päivävoiteen levittämistä. Kyseinen seerumi on muuten valittu parhaimmaksi hoitotuotteeksi vuonna 2002!
+ tuotteen hajuttomuus (omaan jonkinasteisen hajuyliherkkyyden joten tämä oli iso plussa!)
+ imeytyi tosi nopeasti
+ levittyi helposti
+ ei tahmaa
- purkissa mainittu 2 tippaa per käyttökerta ei riittänyt, vaan piti käyttää 3-4 tippaa


Seerumin jälkeen kasvoille ja kaulalle levitetään kasvovoidetta.
+ todella riittoisa (olen käyttänyt jo pari viikkoa ja voidetta ei juuri ole kulunut)
+ luo mattapintaisen ihon
+ hajuttomuus
+ vaikka väri on ruskea, muuttuu (valkoisen) voiteen väriseksi levitettäessä iholle
- työläs levittää, paksuhkoa
- imeytymisessä menee aikaa

Vaikka monissa markettien kasvovoiteissa ja ihorasvoissa lukee että "tuoksuton", niin silti ne aina haisee jollekkin. Detrian Arbutin-tuotteet ei haise, ei sitten millekkään. Se oli minusta tosi positiivista, sillä kasvojen iho ei jäänyt tuoksumaan millekkään imelälle tuotteiden käytön jälkeen. Jo vuorokauden käytön jälkeen huomasin, että iho on kimmoisampi kuin ennen. Viikon käytön jälkeen iho myös näytti jo paljon paremmalta kuin ennen. Kun tuotteita olen nyt käyttänyt melkein 3 viikkoa, ei joka päivä ees tarvi käyttää meikkivoidetta, ihon väri on sen verran tasainen. Lisäksi nenänalus ei ole yhtään kuiva, vaikka tässäkin kuussa on tullut nenää niistettyä useamman kerran.

Näiden tuotteiden käyttö meikäläisen osalta kyllä jatkuu, voin lämpimästi suositella. Oma iho on ennen ollu punoittava ja muutenkin epätasaisen värinen, mutta tuo ongelma on nyt tuntunut näiden valmisteiden käytöllä korjaantuvan. Lisäksi iho on pehmeä eikä sitä tarvi juuri kuoriakaan enää koskaan. Seerumin ja voiteen käyttäminen on ollu kyllä helppoa ja vaivatonta.

Detrian sivuille pääset tästä ja verkkokauppaan tästä.
Detrian Arbutin-tuotesivustolle pääset tästä ja verkkokauppaan tästä.

Muista myös Unelmana lastensairaala-kampanja! Detria tukee uuden lastensairaalan rakentamista ja varojen kerääminen tapahtuu kahdella eri tavalla:
1) Rakas Äiti - Varoja Lastensairaalalle 2017-facebook-sivuston tykkääjillä ja
2) Detrian verkkokaupasta ostettujen Detria- ja Relaxant-tuotteiden myynnillä (muista käyttää kampanjakoodia lastensairaala2017!)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Vieläkö käytät tätä? Vieläkin toimii? Itse olen painiskellut vuosia ihoni kanssa ja toivoisin että löytäisin jonkun luomumman hoidon iholle kuin kortisoni. Nenänaluseni on ollut punainen ja hilseilevä jo vuosia..

Henni kirjoitti...

Heippa! Kyllä käytän! Itseasiassa tällä hetkellä testaan sitä Detria Arbutin -yövoidetta, jonka on todettu olevan herkälle iholle todella hyvä. Postaustakin teen viikon sisään asiasta :)