11 heinäkuuta 2014

Häät 050714


Viikko sitten lauantaina olimme ihanissa häissä , joissa Lauri oli sulhasen bestmanina.
Häät pidettiin Haaparannalla Ruotsissa. Vihkiminen tapahtui Kaarle Kustaan kirkossa (Karl Gustavs Kyrka) Karungissa ja juhlia juhlittiin Byagårdenissa Mattilassa. 
Kaksikielisten häiden vuoksi parin vihkinyt vanhempi naispappi puhui välillä ruotsia ja välillä suomea. Pappi oli rento ja superhauska :D Muutenkin häät olivat tooosi rennot ja ihanat!

 


Juhlatilassa teemavärinä olivat suloiset pastellivärit sekä vaaleanruskea. Joka puolella oli paljon kukkia ja katossa sekä seinillä roikkui liki sata pompomia.

Ruotsalaisen morsiamen ja suomalaisen sulhasen vuoksi kaikki oli kaksikielistä: myös ohjelma selostettiin sekä ruotsiksi että suomeksi. 
Oli mukava päästä vähän kielikylpyyn... ☺
Ruoka oli ihan SUPERHYVÄÄ ja sitä oli riittävästi. (Ehkä vähän liikaakin. :D )


Maukkaan hääkakun (oikeasti siis supermaukkaan, en oo ikinä syöny niin hyvää täytekakkua, joka ei ollu normitäytekakku vaan semmonen mustaherukkamoussetäytteinen reilulla kuorrutteella... Ohhh...) lisäksi tarjolla oli pari erilaista juustokakkua ja mansikkakakkua sekä tietysti cupcakeja, keksejä, karkkia, vaahtokarkkeja ym.


Grattis ihanat!


Lahjaksi vastanaineille annoimme suuren tarjottimen täynnä kaikkea hyvää ja hauskaa. Mustavalkoisiin Muumi-tyynynpäällisiin kirjoin vaaleanpunaisella & vaaleansinisellä pariskunnan nimikirjaimet sekä hääpäivän. Lisäksi paketista löytyi hieman parempaa tummapaahtoista kahvia, itsetehtyjä rice chocolate cubes with fruit bits-herkkuja kuorrutettuna hääparin nimikirjain- ja hääpäiväkirjoituksilla sekä paljon muuta kivaa.Ei kommentteja: