25 toukokuuta 2015

Vielä yhtenä kappaleena...


Hei ja anteeksi pitkästä postaustauosta!
Taukoon on ollut pari syytä:
1) ensinnäkin olen ollu niin kiireinen, etten oo ehtiny tekemään mitään (muuta kuin treffailemaan kavereita joka päivä..)
2) toisekseen oon ollu ihan superväsyny, hemoglobiini näytti olevan viime neuvolakerralla vain 108 ja siltä kyllä tuntuukin... Lisäksi on tämmöstä perinteistä "herään-aamuyöllä-ja-olen-pari-tuntia-hereillä-ennenku-saan-taas-unen-ja-päivällä-väsyttää" -loppuraskauden olotilaa. Nukun kaiken ajan kun Minnikin nukkuu ja sillon kun neiti on hereillä, en pysty ottamaan kuvia / olemaan netissä, kun touhuneiti on heti sormet kiinni kamerassa jne...
3) mulla ei oo edelleenkään toimivaa tietokonetta. Meän toisessa läppärissä ei toimi näyttö ja toinen on niin pahasti jumissa, että menee (yhtään liioittelematta) 45 minuuttia saaha sähköposti auki.

Että semmosta!
Puhelimella on siis tullut hoidettua kaikki nettiasiat viimisen 1,5 kuukauden ajan, mukaan lukien kaikki blogipostaukset. Ehkä kesällä tilanne kääntyy jos ois varaa ostaa joku kiva läppäri! 


Mutta pidemmittä puheitta asiaan. Meille kuuluu hyvää. Esko viihtyy yksiössään ja toivottavasti pysyykin siellä laskettuun aikaan asti, eli useamman viikon vielä.
Väsymystä lukuunottamatta olo on mainio, selkäkivutki loppuivat ja olo ei oo kovinkaan tukala - ainakaan vielä. 
Me nautitaan keväästä ja tehkäähän tekin samoin! Aika kylmäähän täällä Rovaniemellä on, mutta eiköhän tää tästä lämpene kesää kohti... :)

Ei kommentteja: