15 syyskuuta 2015

Fudge


Fudge... and all you need is...
2 dl vispikermaa
50 g voita
2 dl sokeria
2 rkl siirappia
miniripaus suolaa
lisäksi: 
pari kourallista pähkinärouhetta
pari rkl tummaa kaakaojauhetta
pari rkl kookoshiutaleita


Sekoita fudgen ainekset keskenään kattilassa ja anna kiehua matalalla lämmöllä 15-25 min. Fudge on valmista, kun pieni pisara sitä tiputettaessa kylmään veteen pysyy kasassa eikä hajoa. Huomaa, että tuoreesta kermasta valmistettuna keittoaika on pidempi. 
Jaa seos kolmeen kulhoon ja lisää maut. Koska ite en edes ihan hirveästi tykkää kinuskista tai toffeesta, oli tummasuklaafudge näistä ehdottomin lemppari.
Lopuksi jääkaappiin kunnes on jähmettynyt. 



2 kommenttia:

Tziku kirjoitti...

Hei!
Minullla on sinulle haaste blogissani
http://tzikuliina.blogspot.fi/

Henni kirjoitti...

Kiitos! Pitääpä käydä kurkkaamassa :)