26 syyskuuta 2015

LiebsterSain tzikuliina.blospot.fi:n kirjoittajalta (kiitos!) tunnustuksen, johon sisältyy haaste. Tämä tunnustus täytyy lähettää yhdelletoista käsityöblogille joiden lukijakunta on alle 200 kpl. Valitettavasti en seuraa montaakaan blogia, saatikka käsityöblogia, niin täytyy ehkä skipata tämä jakamisosio... sitä paitsi olen saanut tämän (tai ainakin samannimisen) haasteen joskus aiemminkin!

Ohjeet Liebster-haasteeseen ovat seuraavat:
1. kiitä tunnuksen antanutta bloggaajaa ja laita linkki hänen blogiinsa
2. vastaa sinut nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen
3. nimeä ja linkitä 11 liebster award-tunnuksen saavaa blogia, joilla on alle 200 lukijaa
4. keksi 11 uutta kysymystä valitsemillesi blogeille

1. Miksi teet käsitöitä? / Mitä käsityöt antavat sinulle? 
Teen käsitöitä sen vuoksi etten löydä kaupasta tarpeeksi mieleistä/edullista, joten päätän tehä ite. En tiä nautinko hirveästi käsitöiden teosta.. Tai siis nautin, mutta vain sen takia että lopputulos on sitten käytännöllinen ja mieluinen ja se on sen tekemisen arvosta. 

 2. Miksi pidät blogia? 
Olen miettiny tätä samaa monta kertaa. Olen löytäny siihen myös ehkä vastauksen: sen takia, että blogiin on mukava kirjoitella kuulumisia ja laittaa kuvia, joita voi sitten myöhemmin muistella. Käyn myös usein blogini syövereistä kaivamassa jonku reseptin, jota ei ole muualla tallessa. Tai tarkistan että mitä teinkään viime vuonna vappuna ja toissavuonna juhannuksena - näitä ei ihan oikeasti enää muista muuten... 

3. Onko haaveissasi saada käsitöistä itselle ammatti?
Ei. Oon ihan oikeasti niin huono niissä enkä nauti niitten tekemisestä niin hirveästi että haluaisin tehä niitä 8h/pvä. Enemmän nautin vanhan kunnostamisesta ja uuden rakentamisesta askartelun ja muun tuunailun muodossa. 

4. Oletko koskaan pitänyt/ onko sinulla muuta blogia?
Joo! Pietin joskus Iines-koirastani blogia :)

5. Kennelle teet käsitöitä?
Lähinnä lapsilleni... Viimiset käsityöt mitä oon tehny on mm. päiväpeitto + päiväpeitto nukelle, pinnasängyn peittoon pussilakanasetti, lastenhuoneeseen tyynynpäällisiä, Minnin pikkukeittiöön patalappu ja -kinnas ja keittiöpyyhe... Seuraavaksi listalla on Minnille kaulahuivi ja Eskolle pinnasängyn reunapehmuste. 

6. Kudotko, virkkaatko vai ompeletko mieluiten?
En osaa virkata yhtään ja kutomisessaki oon aika poropeukalo, joten ompeleminen on ehdottomasti lähimpänä sydäntäni. Itseasiassa kutoa en osaa mutta neuloa jonku verran joo.

7. Askarteletko koskaan?
Usein tyttären kanssa tulee askarreltua synttäri-/joulukortteja. Lisäksi askartelen usein juhliin paljonkin juttuja, koristeita, kutsuja jne. 

8. Milloin sinulla on aikaa tehdä käsitöitä?
Kun tyttö nukkuu! Tai illalla myöhään kun molemmat lapset on painuneet jo pehkuihin. 

9. Missä teet käsitöitä? 
Sohvalla istuen yleensä, tai jos ompelen niin työpöydän ääressä. 

10. Mistä olet saanut innostuksen käsitöihin?
Hmmm.. Oon nuoresta asti aina jotain pientä näpränny ite. Ehkä äitini innoittamana? :) 

11. Mitä haluaisit oppia vielä käsitöistä?
Se virkkaus vois olla tosi jees!  

Ei kommentteja: