21 syyskuuta 2015

pikku prinssiAika menee niin nopeaa. Eskokin on jo yli kolme kuukautta vanha. Pieni mies on kietonut pikkusormensa vanhenpiensa ympärille hyvin tiukkaan, ai vitsi me rakastetaan tuota poitsua.

Heti syntymästä asti esko oli Pieni Prinssi. Otin siltä sukan pois jalasta kun se nukkui ja johan kääntyi suu nurinpäin ja alaleuka alkoi väpättää. Nykyäänkin, jos esko on väsynyt tai muusta syystä vähän kiukkuinen, saa kyllä itse tietää jos on tehny virheliikkeen (esim laittanu sille tutin vääränä sekuntina suuhun tai katsonut herraa jotenkin väärällä tavalla). Toisaalta eskolla on hyvät hermot ja herran saa odottamaan tyytyväisenä jos on tarvetta (kesällä oltiin muun muassa kirkossa todistamassa vihkimistä kakka housussa). 

Esko tykkää nukkua topattuna paksun peiton alle niin että herää sieltä takatukka nihkeänä. Ja aina pitää olla seuraa, jumppamatollakin viihtyy jos joku istuu vieressä. Kakkavaippoja tulee päivässä 5-15, riippuen päivästä. Esko ahnehtii usein syömisen kanssa ja saattaa pulautella vielä tunninki päästä syömisestä. Pieni mies on näiden ensimmäisten elinkuukausien aikana myös nukkunu aika hyvin. Herra veti itseasiassa viime yönä oman ennätyksensä: 9 h putkeen. I feel so blessed! Esko osaa tarttua käsillä leluun ja päätäki kannatella melkein ihan itse. Hän on kova jutteleen ja oppi vasta näyttämään kieltäkin. Söpöläinen.