20 maaliskuuta 2015

Normipäivä

Kun mies on tällä hetkellä töissä, on meillä tullut Minnin kanssa ihan selvät rutiinit joka päivälle. Tässäpä meidän normi(arki)päivän ohjelma:
 
07:00
Herään miehen herätyskellon soittoon jos Minni ei ole vielä heränny. Pötköttelen sängyssä puoliunessa, kunnes Minni herää.

06:30-07:30
Minni herää ja käyn sen nostamassa kiireen vilkkaa pinnasängystä potalle istumaan ja kattomaan pikkukakkosta. Pettaan sängyn ja siivoan keittiön pöydältä tavaroita ja astioita, jos niitä on siihen edellisenä iltana jäänyt. Katson Minnille vaatteet päivää varten valmiiksi, availen verhoja, juon vettä ja touhuan vähän vaikka ja mitä. Joskus istun sohvalla tunnin katsoen pikkukakkosta.

08:00-08:30 
Aloitellaan aamiaisen syönti. Yleensä syödään puuroa, rahkaa tai jogurttia sekä marjoja tai hedelmää. Joskus voileipää, smoothieta tai mysliä. Aamiaisen jälkeen aletaan pukemaan päivävaatteita päälle ja aloitetaan päivän leikit.

Raejuustoa, appelsiinia ja pääryynää sekä mustikkasmoothieta ja maitoa.

10:00
Lähetään käymään pienellä aamukävelyllä ulkoiluttamassa Iines. Joskus Minni kävelee, yleensä istuu vaunuissa. Neidin vireystasosta riippuen käydään yleensä 20-30 minuutin kävelylenkki (jos meinaa väkisilleen nukahtaa vaunuihin niin sitten lyhyempi). Joskus käymme kaupassa lenkin jälkeen, joskus leikkipuistossa.


10:30-10:45
Tullaan kotiin ja aletaan miettiä lounashommia. Aloitan ruoanlaiton, Minni piirtää, leikkii nukkeleikkejä tai juoksee asuntoa ympäri. Tai auttaa ruoanlaitossa.


11:30 
Aloitetaan lounastaminen. Ruoaksi syödään usein keittoa, esim. pinaatti- tai jauhelihakeittoa. Tai sitten riisiä ja kanaa tai pastaa ja kalaa. Tai melkeimpä mitä vain, monesti edellisen päivän tähteitä. Lisäksi usein raejuustoa ja salaattia. Lähellä töissä oleva kaveri saattaa käydä lounaalla. Lounaan jälkeen potalla istumista ja sitten vähän leikitään.

 Linssitomaattikeittoa

12:30
Luetaan satu, lauletaan pari laulua ja Minni laittaa päiväunille. Päivitän blogia, puhun siskon kanssa puhelimessa, teen jotain diy-projektia, nukun päiväunet, juon päiväkahvit tai -teet, siivoan, maksan laskuja, suunnittelen tulevaa ja milloin mitäkin. Nautin hiljaisuudesta.


14:00-14:30
Minni herää ja askarrellaan tai piirretään. Joskus leikitään myös muovailuvahalla tai liimataan tarroja tarrakirjaan. Siivouspäivänä imuroidaan ja pyyhitään pölyjä. Joskus joku kaveri saattaa käydä kylässä. Jos on hyvä ilma, mennään puistoon.


15:30 
Leikit jatkuvat, aloitan ruoanlaiton.

16:00
Mies tulee kotiin ja aloitetaan pikkuhiljaa Minnin kanssa pöydän kattaminen ja ruoan valmistaminen loppuun.

16:30
Syödään päivällistä koko perheen kesken. Päivälliseksi on tuhdimpi ruoka kuin lounaaksi, esimerkiksi makaronilaatikkoa tai pottumuusia ja jauhelihakastiketta. Joskus leivotaan pizzaa tai valmistetaan hamppareita.

 Lihapullia, uunivihanneksia, paprika-chilikastiketta sekä ruisleipää

17:00 
Alkaa pikkukakkonen. Itse siivoan pöytää päivällisen jäljiltä, täytän ja tyhjennän tiskikonetta sekä järjestelen muutenkin kotia, pesen pyykkiä ym. 

18:00
Pikkukakkonen loppuu, (joskus uhmaikäisen hermoromahdus) ja iltaleikit alkavat. Joskus mennään kylästelemään tai joku tulee meille kylään. Kauppapäivinä käyn kaupassa kun Minni on kotona isänsä kanssa.


19:30
Kylpypäivinä kylpyhetki, muutoin leikit jatkuvat iltapalaan asti.

20:00
Aloitetaan iltapalan syönti. Syömme usein iltapalaa samaan aikaan Minnin kanssa, joskus vasta myöhemmin kun neiti on jo laittanut unille. Iltapalaksi usein voileipää, hedelmää ja smoothieta. Joskus keitettyä kananmunaa, banaani-kananmunapannukakkua tai jogurttia.

Karjalanpiirakoita, kurkkua, tomaattia, munavoita, kinkkua ja juustoa

20:30
Iltapala on saatu syötyä. Neiti vielä potalle, yökkäreiden vaihtoon, vaippa päälle, hampipesu, halipusut ja isin kanssa lukemaan satukirjaa. Makuuhuoneesta kuuluu vielä pieni huikkaus "öitä!" ja sitten hiljenee. Rojahdan keittiön pöydän ääreen tai sohvalle, istun pari minuuttia ihan hiljaisuudessa ja nautin. 

21:00
Miehen kanssa juttelua päivän asioista, (iltapala) ja rauhallista olemista. Ehkä vielä hieman omia askartelu- tai muita juttuja ja keittiön siivoamista. Koska telkkaria ei katota, tulee usein surffailtua netissä. Käyn suihkussa ja vilkaisen vielä kalenteria, että oliko seuraavana päivänä mitään erityistä, kuten neuvolaa tai kaveritreffejä.

22:00-22:30
Laitetaan nukkumaan.

15 maaliskuuta 2015

Uutuuksia astiastoon - valmis Pentik Tempo

Muutama viikko sitten olimme Posiolla ja kävin siellä tuhlailemassa hieman lahjakortteja, joita sain marraskuussa valmistujaislahjaksi. Mukaan lähti:

3 kpl kulhoja 0,4 l
4 kpl syviä lautasia 24 cm
piirakkavuoka 25 cm
8 kpl lautasia 21 cm
lisäksi puiset salsa-salaattiottimet

Lisäksi ystävämyynnistä Tornion myymälästä lähti mukaan:

7 kpl kulhoja 0,4 l
2 kpl syviä lautasia 24 cm

ja pari päivää myöhemmin Rovaniemen Pentikin myymälästä:

2 kpl lautasia 28 cm
2 kpl lautasia 21 cm


Nyt Tempo-perhettä on kasvatettu sen verran, että meiltä sitten löytyy "täydellinen" astiasto kymmenelle hengelle (iso lautanen, syvä lautanen, salaattilautanen, pieni kulho). Tarjoiluastioitakin on jo nyt tarpeeksi, eli kolme laakeaa erikokoista vuokaa, yksi piirakkavuoka ja yksi iso syvä vuoka. Ajattelin jättää suuremman (30 cm) piirakkavuoan kokonaan ostamatta, koska se on niin valtava. Lisäksi meillä on pieni kannu sekä kaksi kannellista purkkia.
Eli nyt tämä astiasto on valmis. V-A-L-M-I-S.


 Olen ollut vähän kahden vaiheilla tässä viimeisen vuoden aikana, että pitäisikö kahvikuppejakin ostaa. Toisaalta meillä on muumimukeja, joista tarjoillaan kahvit ja teet aina juhlissa... Toisaalta olisi kiva tarjota vieraille kahvia mukeista, jotka olisivat samanvärisiä kuin lautaset, joista syötäisiin kakkua. Minusta pienemmät kahvikupit (0,2 l) on ihan liian pieniä, mutta toisaalta taas ne isommat (0,3 l) on samankokoiset kuin muumimukit, joten niidenkään ostamisessa ei hirveästi järkeä ole. Olen nähnyt joissakin liikkeissä myynnissä tempo-lattemukeja (0,5 l), jotka olisivat ainoat mukit mitä suostuisin meille ottamaan. Mutta toisaalta ne on niin järjettömän isoja että päätin sitten unohtaa nekin.


Lisäksi kuulin, että Tempo-astioiden tekeminen on lopetettu. Siis wtf Pentik!? Mitä tapahtui sille "saatavuustakuu 2016 vuoden loppuun" -jutulle? Lisäksi mistään en ole aiheesta lukenu eikä siitä oo tiedotettu, Pentikin myyjä oli sattumalta äidilleni ja siskolleni asiasta maininnut kun nämä olivat Pentikillä. Olisin niiiiin raivoissani jos en olisi ehtinyt keräämään koko astiastoa. Onneksi onnistuin tekemään sen ja ihan supernopeaa pikavauhtia, siis reilussa vuodessa. Kävin hirveässä paniikissa ostamassa pari uupuvaa lautasta, jotta en jäisi ilman. Nyt voi jo huokaista helpotuksesta, onneksi sain ne kerättyä! Tiedusteluihini asiasta Pentikiltä vastattiin, että keväällä 2014 päätettiin, että vain muutamille astiastoille annetaan saatavuustakuu ja muilta se otetaan pois. Ööö... Mutta eihän se mikään saatavuustakuu ole kun ei ole enää mitään takuuta sen saatavuudesta! Lesson number 1: saatavuustakuu ei oo mikään takuu tai lupaus tuotteen saatavuudesta. Älä usko.


Saatavuustakuuta tai ei, myynnissä enää tai ei, aivan sama.
Nyt mulla on ne kaikki!


12 maaliskuuta 2015

2-vuotiaan synttärilahjat

Noniin!
Kahdet synttärikestit on vietetty, kakkua syöty ja lahjoja availtu.
Lahjoista ihan mieletön kiitos kaikille, tyttö sai taas uskomattoman paljon lahjoja ja on kyllä ollut niistä tosi onnessaan. Muistelee päivittäin kuinka sai avata lahjoja ja mitä kaikkea hienoa paketeista paljastui. 
Minni sai lahjaksi mm...


ballerina-asun ja hiuspantoja
Pentikin minipupun


Minni-pehmolelun ja bambi-mekon


 kirjan sekä marimekon leggingsit ja puseron


mekon, huppari-collegehoususetin sekä perhoskuvioisen puseron


kirjan ja sukat sekä tuhkimo-pussilakanat


tennismekon, puseron ja leggingsit


toppapuvun, perhoskuvioiset leggingsit ja alusvaatetta


collegehupparin, t-paidan, hellokitty-lompakon ja pinnejä


duplopaketin


kaksi kirjaa


värityskirjan, tarrakirjan, paidan, taikasukat ja pinnejä


kahdet sukkahousut, puisia pikkukakkusia sekä kaksi tunikaa/mekkoa


palapelin, ketun ja muovailuvahaa



10 maaliskuuta 2015

Cupcakes ja kolmioleivät


Nämä söpöt kuppikakut kätkevät sisälleen herkullisen ylläritäytteen, joka vie kielen mennessään...

Mokkacupcakes mariannetäytteellä (15 kpl)

Muffinssit
100 g pehmeää voita
1 dl sokeria + 1 dl ruokosokeria
2 tl vaniljasokeria
2 munaa
4 dl vehnäjauhoja
3 tl leivinjauhetta
1 dl supervahvaa kahvia jäähtyneenä

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Lisää muna. Sekoita jauhot keskenään ja kaada ne vuorotellen jäähtyneen kahvin kanssa taikinaan, sekoita huolella. Kahvia kannattaa keittää pari desiä, jotta sitä tulisi tarpeeksi. Itse käytin kahviin noin kolme kertaa enemmän kahvinpuruja, joista osa oli vaniljakahvia. Lisäksi annoin kahvin hautua jonkin aikaa, ennenkuin avasin tippalukon ja päästin sen tippumaan. Lisäksi lisäsin kuumaan kahviin vielä pikakahvijauhetta. Kaada taikina muffinssivuokiin, paista 200°C uunin keskitasolla 15-20 minuuttia ja anna jäähtyä.


Täyte
½ pussia mariannekarkkeja
100 g maustamatonta tuorejuustoa
100 g turkkilaista jogua
2 liivatelehteä
minitilkka maitoa
vihreää elintarvikeväriä

Laita liivatteet kylmään veteen 10 minuutiksi. Murskaa mariannekarkit huhmareessa. Sekoita ne tuorejuuston ja jogurtin kanssa, lisää elintarvikeväriä haluttu määrä. Puristele liivatteista ylimääräinen vesi pois, kiehauta maito ja lisää liivatteet siihen. Kannattaa kiehauttaa maitoa juuri vain sen verran kuin tarvii, muuten seoksesta tulee liian löysää. Sekoita liivatemaito täytteeseen. Kaiverra muffinsseihin isot kolot veitsellä ja lisää täyte pursotinpussia apuna käyttäen. Laita muffinssit jääkaappiin.


Kuorrute
30 g pehmeää voita
80 g maustamatonta tuorejuustoa
n. 250-300 g tomusokeria
punaista elintarvikeväriä

Vispaa pehmeä voi ja tuorejuusto tasaiseksi massaksi. Siivilöi tomusokeri kuorrutteen joukkoon pikkuhiljaa, koko ajan sähkövatkaimella vatkaten. Lisää elintarvikeväriä haluamasi määrä.


Kultakruunupäinen prinsessaneiti hörsylähameessa puhaltamassa kynttilöitä...


Näitä kolmioleipiä meillä oli tarjolla myös tytön 2-vuotissynttäreiden ekalla kierroksella. Rovaniemellä meillä oli tarjolla vain kinkku-yrtti-versioita, mutta Torniossa oli myös meetvursti-paprikatäytteisiä. Laitan tähän ohjeet molempiin. Torniossa käytimme moniviljapaahtista, kun taas Rovaniemellä ihan vaaleaa vehnäpaahtoleipää. Vaikka täysin valkoinen paahtis ei niin kovin terveellistä olekkaan, suosittelen käyttämään sitä kolmioleivissä sen pehmeyden ja mauttomuuden vuoksi. Ohjeet on suunnattu per 2 pussille paahtoleipää (n. 500 g/pss). Leivät voi halutessaan voidella ennen täytteen lisäämistä, mutta en huomannut niissä mitään eroa voitelipa ne sitten tai jätti voitelematta, koitin molempia tapoja. Sitä vastoin suosittelen kostuttamaan leipiä ennen täytteen lisäämistä hieman maidolla/lihaliemellä/vedellä, sillä ne kuivavat muuten helposti pöydällä ollessaan.

Kinkku-yrttikolmioleivät
 400 g palvi- tai keittokinkkua
200 g yrttituorejuustoa
100 g turkkilaista jogua
100 g rucolaa

Meetvursti-paprikakolmioleivät
400 g meetvurstia
200 g paprikatuorejuustoa + 100 g majoneesia TAI 
1 pss ranch- tai bbq-dippijauhetta + 200 g turkkilaista jogua + 100g majoneesia
1 punainen parika
(srirachaa tujaus)

Pilko kinkut/meetvurstit ja rucola/paprika pieneksi ja sekoita täytteen ainekset keskenään. Anna maustua jääkaapissa pari tuntia. Leikkaa leivistä reunat pois. Laita iso lusikallinen täytettä yhdelle leivälle ja paina toinen leipä päälle, leikkaa vinottain puoliksi. Leivät on hyvä tehdä jääkaappiin juhlia edeltävänä päivänä, jotta ne saavat maustua kunnolla (kuten voileipäkakkukin). Vuoraa leivät hyvin kelmulla ja foliolla, jotta kosteus ei pääse niistä haihtumaan. Leipien päälle voi laittaa jääkaappiin vaikka leikkuulaudan, jotta pysyvät hyvin kasassa ja saavat maustua.


08 maaliskuuta 2015

Tytön 2-vuotissynttärit - round 2


Noniin!
Nyt on sitten meidän kotonakin juhlittu tyttären 2-vuotissynttäreitä ihan urakalla.
Vieraita kävi eilen koko päivän, kiitokset heille
Parin päivän päästä laitan tulemaan nuita kolmioleipä- sekä cupcakeohjeita, sitä ennen tässä pari kuvaa juhlapöydästä.




Pöydässä oli tarjolla kaikkea hyvää suolaista ja makeaa: 

valkosipuli & yrtti -ruisnachoja
kinkku-yrttitäytteisiä kolmioleipiä
parsakaalta
porkkanaa
valkosipuli-rucoladippiä
ranch-dippiä
paistettuja leipätikkuja
~
mokkaisia cupcakeja piparminttutäytteellä
ranskanpastilleja
vadelmakarkkeja
normaaleja sekä valkosuklaa-tobleroneja
vaahtokantarelli- ja vaahtokuutioirtareita
mansikkatoffee- ja toffeelumipalloja
mehua



Joku konttaa, ihmiset taputtavat, Henni kiiruhtaa, Minni puhaltaa kynttilät, vieraita pyydetään ottamaan kahvia, joku huijaa bingossa, kahvimaito loppuu... 
Pöydästä löytyi myös SYNTTÄRIBINGO!, johon sai halutessaan osallistua. Kolme ensimmäisenä bingo!-huutanutta voitti yllätyspalkinnon: herkkupussin jossa oli vaaleanpunainen muumitikkari, vaaleanpunainen muumilaku, geishapatukka sekä muutama vaaleanpunainen irtokarkki. Bingo oli käytössä meillä myös Torniossa, hieman eri tekstein. 
Ps. Tässä piti mainita että Mösse voitti bingossa.





Herkkujen lisäksi tarjolla oli tietysti kaikkien herkkua eli kahvia ja teetä. Meillä toimi self-service tuon kahvinjuonnin suhteen, eli pannu oli kuumana ja siitä sai käyä hakeen itelle kahvia halutuilla mausteilla. Kahvimaidon lisäksi tarjolla oli sokeria ja irish cream-makusiirappia.

05 maaliskuuta 2015

Synttäriherkkujen ohjeet


 Tässäpä tulee tätä luvattua herkkupostausta! ♥
Tarjolla meillä oli suolapalana kinkkuyrtti- ja meetvursti-bbq-kolmioleipiä sekä rapeita leipätikkuja.
Makealta puolen löytyi marja-valkosuklaakakkua sekä erilaisia irtokarkkeja. Lisäksi mehua, kahvia ja teetä.


Aloitetaan siitä kaikista herkullisimmasta eli kakusta!

Marja-valkosuklaakakku

Pohja:
7 munaa
sokeria
vehnäjauhoja
perunajauhoja
3 tl leivinjauhetta

Voitele ja korppujauhota kaksi irtopohjavuokaa (n. 24 cm sekä n. 12 cm). Ota esille kaksi samankokoista lasia. Riko toiseen munat. Kaada toiseen lasiin samanverran sokeria. Kaada sokeri kulhoon. Mittaa tyhjentämääsi lasiin jauhoja, jotta niitä on yhtä paljon kuin munia. Vehnäjauhoja 50-75% määrästä ja perunajauhoja loput. Sekoita joukkoon leivinjauhe. Vatkaa sokeri ja munat hyväksi vaahdoksi, siivilöi jauhoseos sitten taikinan joukkoon pikkuhiljaa ja kääntele nuolijalla tasaiseksi. Kaada vuokiin (täytä max 2/3 vuoasta tai tulee yli paistovaiheessa). Itsellä taikinaa jäi hieman ylimääräistä, eli kuudella munalla tehty taikina voi myös riittää. Paista 175°C uunin alatasolla isoa n. 40 min. ja pientä n. 25 min. Älä avaa luukkua ennenkuin vähintään 20 min. on kulunut, muuten voivat lössähtää. Anna jäähtyä kunnolla, irrota kakut vuoistaan ja leikkaa molemmat kolmeen osaan.


Täyte:
12 liivatelehteä
8 dl vispikermaa
300 g valkosuklaata
200 g maustamatonta tuorejuustoa
100 g turkkilaista jogua
ripaus vaniljasokeria ja sokeria
n. 2½ dl karpaloa ja vadelmaa soseutettuna
1 dl marjamehua
(punaista elintarvikeväriä)
lisäksi kostutukseen maitoa

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa kerma napakaksi vaahdoksi ja sulata valkosuklaa vesihauteessa. Vatkaa valkosuklaa varovasti kermavaahdon joukkoon pieni määrä kerrallaan. Laita jääkaappiin. Sekoita keskenään tuorejuusto, jogurtti, sokerit sekä soseutetut marjat. Kiehauta mehu ja lisää siihen puristellut liivatteet. Kaada mehu ohuen ohuena nauhana marjaseoksen joukkoon koko ajan sekoittaen. Yhdista kermavaahto ja marjaseos varovasti sekoittaen. Jos täyte tuntuu liian löysältä levitettäväksi, anna sen seistä hetki jääkaapissa jotta liivatteet ehtivät alkaa vaikuttamaan.


Harmittaa, että itsellä ei tullut otettua kuvaa kun kakkua oli leikattu, sillä se oli tosi hienon näköinen sisältä. Kakkupohjaa oli aina noin 1½ sentin verran, sitten muutaman sentin verran täytettä. Täytettä tulee siis todella reippaasti, jonka vuoksi suosittelenkin käyttämään irtopohjavuoan reunusta kakkua täytettäessä. Lisää ensin vain kakun alin pohja, kostuta se, sitten täyte. Sitten lisää toinen kerros kakkua ja niin edelleen. Irtopohjavuoan reunus pitää kakun kasassa eikä täyte pääse pursuamaan välistä pois. Toki kakku (=kuvassa vaaleanpunainen osa) on tuplasti korkeampi kuin irtopohjavuoka, joten se riittää vain alaosaan ellei sitten omista kahta irtopohjavuokaa ja käytä niitä sitten päällekkäin! Kun kakku on jähmettynyt jääkaapissa vähintään kolme-neljä tuntia, voit ottaa reunuksen pois ja koristella sitten kakun. Itse käytin yhtä reunusta, joka riitti mainiosti. Täyte on sen verran jähmeää kun sen antaa olla vähän aikaa jääkaapissa, että se ei väleistä tursuillut. Täytettä tulee siis kakkupohjien jokaiseen väliin ja niiden lisäksi kokonaan ns. ison kakun päälle, jonka päälle kootaan sitten vielä kuvassa näkyvä pieni valkoinen kakku - täytteineen ja kostutuksineen tietysti. Pikkukakun päälle ja reunoille sivellään loput täytteet, jotta sokerimassa pysyy siinä sitten kiinni.  

Kuorrute:
250 g sokerimassaa pikkukakkuun
2 dl vispikermaa
250 g maitorahkaa
tomu- ja vaniljasokeria
punaista elintarvikeväriä

Kauli sokerimassa tomusokerin avulla tasaiseksi, levitä pikkukakun päälle. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää siihen maitorahka sekä sokerit ja elintarvikeväriä haluttu määrä. Pursota kakun päälle ja levitä reunoille. Huomaa: jos haluaa paksummat pursotuskerrokset, on kuorrutetta tehtävä enemmän - meidän kakussa kuorrutetta oli paksusti vain ison kakun yläosassa.


Koska näitä kolmioleipiä tarjotaan myös tulevan viikonlopun juhlissa eli kerron niiden ohjeen sitten myöhemmin, jaan nyt vain leipätikkujen ohjeen.  

Yrtti-valkosipulileipätikut
paahtoleivistä leikattuja reunapaloja
valkosipulin kynsiä
ruokaöljyä ja reippaasti voita
kuivattua tai tuoretta yrttisekoitusta

Lisää öljyä, voita, puristetut valkosipulinkynnet ja yrttisekoitusta paistinpannulle. Paista leipätikkuja keskikovalla lämmöllä, kunnes ne hieman ruskistuvat. Jätä tikut kuitenkin pehmeiksi, sillä ne rapeutuvat jäähtyessään. Nosta tikut talouspaperin päälle paistamisen jälkeen, jotta ylimääräinen rasva imeytyy paperiin. Rasvaa saa käyttää paiston aikana reippaasti, sillä leivät imasevat itseensä sitä reilusti. Leipätikkuja voi tarjota sellaisenaan tai dipin kanssa. Ne sopivat hyvin myös salaatin seuraksi, sillä käytännössähän ne ovat isoja crutonkeja.


02 maaliskuuta 2015

Tytön 2-vuotissynttärit


Viikonloppuna juhlimme Minnin 2-vuotissynttäreitä vanhempieni luona.
Kuten jo aiemmin kerroin, väriteemana oli vaaleanpunainen ja kultainen - ja ainakin omasta mielestäni sain kivasti sen toteutettuakin. ☺ Kiitos vielä ihanille kanssajuhlijoille!
Alla vähän kuvia pöydän antimista! ♥ 






Itse olin sonnustautunut juhlan teemaan sopiviin väreihin: valko-kultaiseen mekko-leggings-yhdistelmään, johon yhdistin vaalean boleron.
Nyt tulevana viikonloppuna juhlitaankin sitten täällä meillä kotona, saas nähdä minkälaiset tarjottavaväsäilyt saan tänne aikaiseksi.. Parin päivän päästä laitan kuitenkin viikonlopun herkuista eli kakusta ja muista tulemaan ohjetta!