11 helmikuuta 2011

The Gorgeous Blogger

Sain Annastiinalta ihanan tunnustuksen, kiitos! :)
"The Gorgeous Blogger -palkinto on suunnattu kaikille upeille bloggaajille. Jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen ja jakaa tämän palkinnon viidelle, jotka mielestään sen ansaitsevat."

Milloin aloitit blogisi?
Syksyllä 2008, elikkäs nyt on 2½ vuotta tullut täyteen. :) Aika kuluu ihan sairaan nopsaa! Reilu vuos sitte aloin lisäileen asupostauksia, sitä ennen postaukset käsitteli lähinnä sisustamista ja ruoanlaittoa.

Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
Vaikka ja vähän mitä! Yleisesti minun elämää, shoppailua, vaatteita, punttisalitreenejä ja karppausta. Tykkään leipomisesta, koiran kans leikkimisestä, sisustamisesta ja kaikesta kivasta. Oon kyllä semmonen lörppö, että välillä vähän tulee kerrottua kaikesta mahollisesta ja mahottomasta. :D

Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
Hmm.. No ehkä se, että vaikka asuista postaanki, en ole mikään muodin valtavirran mukana kulkija. Lisäks puhun karppauksesta, joka myöskään ei kuulu ihan jokasen mattimeikäläisen ruokavalioon.. :) Ehkä tästä blogista tekee erityisen se, että en keskity vaan yhteen asiaan, vaan kaikkiin minun sydäntä lähellä oleviin asioihin: kokkaamiseen, treenaamiseen, sisustamiseen, vaatteisiin, luontoon...

Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Aikoinaan siskoni HoO aloitti blogin pitämisen ja minusta se vaikutti tosi mielenkiintoselta. Vaikka aluks postailin tosi harvoin (ehkä kerran kuussa?), niin jäin kuitenkin koukkuun tähän hommaan ja tässä sitä nyt ollaan pari vuotta myöhemmin.

Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
En oikeastaan mitään. Tai jos haluaisin muuttaa, niin kai mie vaan voisin muuttaa..? No ehkä välillä voisin olla tarkempana tuon kuvaamisen kanssa ja pistää vähän laadukkaampia kuvia. :)

Tämä palkinto lähtee seuraaville henkilöille:
Hoo
Anna
Quu
Annastiina (kiitos ja ole hyvä :))

2 kommenttia:

H / Lumimäellä kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta -> saat sitä myös itsellesi takaisin! :) Olipas muuten vain kinkkisiä kysymyksiä ;)

Henni kirjoitti...

Kiitos ja ole hyvä <:
Niin oliki, kauhean vaikeita.. Meni kauan aikaa miettiä.. ;)