01 maaliskuuta 2011

Tornio-kotona

Tännään kävin vähän kiertelemässä kauppoja Haaparannalla. :) Eka menin Rustaan, sitte Ikanon Djurmagazinetiin ja Skopunkteniin. Vimpaks vielä käväsin Suomen puolella Tampereen SäästöTexissä, elikkäs tuttavallisemmin "tamppiksessa". En kyllä oikeastaan mitään lähteny etsimään, joten paljon ei löytynytkään; ainoastaan koiralle kaulapanta tarttui eläinkaupasta mukkaan. Se söi rikki sen entisen, joten piti ostaa uus samanlainen. Oisin muuten ottanu pannasta kuvankin, mutta koira on nyt nukkumassa panta kaulassaan enkä kehtaa käydä herättämässä kun se niin sievästi tuolla kuorsaa.. :D
Olo on ollu vähän inhottava tuon jalan takia, sillä nyt sitä särkee. Viime yönä laastari-tukko-tsydeemi oli irronnu paikaltaan ja lakana oli sitten hinkannu palovammaa sen verran, että siitä oli joku rakkula puhennu ja iho on nyt rikki. AI! Mutta onneks tätä minun tuskaa hieman helpottaa se, että ku tein Ikealle reklamaation (sehän oli niiden sopii myös kuumille juomille-lasi johon kuumaa vettä kaadoin) niin sieltä sitten soitettiin ja sanottiin, että ne laittaa mulle tulemaan 50 euron lahjakortin.. :') Ehkä minä sittenkin kestän tämän tuskan!
Kuten myös vuosi sitten, Iineksen lempparipaikka taas kerran on keittiön ikkunan edessä oleva lumihanki. Siitä se näkee hyvin katella sisälle. :) Jotenki tosi ihanaa olla Torniossa pitkästä aikaa - eikä muuten ees tunnu että ois ollu kaks kuukautta poissa!
Päivälliseks söin fetasalaattia, raejuustoa, superisoja oliiveita ja ruohosipulituorejuustolla maustettua jauhelihaa. :)
Mie muuten oon keksiny aika hyvän idean (no okei, hellu keksi sen, mutta silti): joka sunnuntai teen postauksen, johon kokoan uusia juttuja joita oon oivaltanu salilla. Esimerkiks kerron, että kannattaa kokeilla hauisliikettä niin, että penkki on 45-asteen kulmassa ja teet hauiskäännön istualtaan. Liikkeessä tulee tosi hyvä venytys hauikseen, ja vieläku muistaa loppupuristuksen liikkeen yläasennossa, niin tuntuma on ainaki allekirjottaneella paljon parempi kuin se, että tekee liikkeen seisaaltaan. (Nojoo, hellu oivalsi tämänkin, mutta ens kerralla mie keksin jotain ite). Ehkä tämmösillä vinkeillä voisin helpottaa varsinki joittenki alottelevien salillakävijöitten elämää.. ja miksei konkareittenki! :)
NOMNOMNOM
Tänään sitte löysin vanhempieni tyköä uuen H&M:n suurkuvaston (halleluja!) ja pläräsin sen heti tarkasti läpi. Ainakin pieni leopardikuvioinen kirjekuorilaukku ihastutti minua vallan paljon.
Viime syksynä ostin tuomosen mustan mekon H&M:ltä ja nyt näin että niitähän on vaikka minkä värisinä.. Joku päivä voisin käyä kattoon tuomosta musta-valko-raidallista mekkoa, se on ihana!
Kesä tuu jo! Sandaaleita ei vaan voi olla tarpeeks ja nuo on ulkonäöltään söpöt ja hinnaltaankin sopivat. ;) Nuo mustat ja konjakinruskeat ainaki houkuttelee minua ostoksille..

Ei kommentteja: