09 maaliskuuta 2011

~Ylläs~

Maanantaina pääsin vihdoin ja viimein salille ja olihan se ihan mahtavaa! Käytiin Oulun urheilutalolla eli Pyrkällä (Pyrintö). Tein yläkroppaa niin paljon ku kerkesin, ku tiesin että en pääse salille taas muutamaan päivään.
- Alkulämmöt soutulaitteessa 5 min.
1. Ylätalja leveällä myötäotteella 40kg/2x12 + 45kg/7xx (enkat)
2. Vinopenkki käsipainoilla 9kg/2x12 + 10kg/12 (enkat; kysyin hellulta että saanko salmiakkia jos saan tehtyä kympeillä ja se sano että saat, niin sitte ne oli maailman kevveimmät!)
3. Selkä alataljassa 20kg/12 + 25kg/2x12
4A. Hauikset ristiinvetotaljassa 17.5kg/3x12
4B. Ojentajat dippikoneessa 20kg/3x12
5. Vipunostot sivuille 3kg/3x12
6. Kulmasoutu tangolla 10kg/3x12
7. Vatsaprässi 25kg/3x10-15
8. Vatsalihakset 3x10
- 90 min.
Ajattelin sunnuntaina - jolloin minun piti postata ne salitipit joita lupailin viime vklla - että postaan ne vasta tänään. Eihän siinä ois ollu mitään mieltä kirjotella niistä sunnuntaina, ku viime viikolla en päässy ollenkaan salille. ;) Elikkä tässä tulee salivinkki nro 1:
~Kun alkulämmittelyjen jälkeen teet vielä lämmittelyt laitteessa ennen sarjojen suorittamista, niin pyri saamaan pieni pumppi kyseiseen lihasryhmään, niin varsinaisten sarjojen aikana tuntuma lihakseen on paljon parempi.~
Nyt sitten tähän päivään! Eilen tultiin Ylläkselle viettämään hiihtolomaa pariks päiväks. Meän porukka koostuu minun, hellun ja Iineksen lisäksi siskon koko perheestä, elikkäs hulivilinää riittää (nimim. olen ollu aamuseittemästä hereillä ku lapsoset ei oo nukkunu)..
Mökistä en oo ehtiny ottamaan vielä kuvaa, mutta niitä tulee sitte seuraavaan postaukseen. Tänään taitaa ohjelmassa olla vuorossa kävelylenkkeilyä, ruoantekoa ja munkkien paistamista. Ei kuulosta muutes ollenkaan pahalta!
Ps. Bongaa kuvasta aamuterhakas japaninpystykorva
Pps. Unohin lauantaina onnitella 1. perintöprinsessaa Sara Sieppiä! Paljon onnea, mie jänskätin lauantaina ja paljon - ihan huippu saavutus! Sarahan on samasta kaupungista poijes ku mie ja ollaanhan me samassa yläasteessa ja lukiossaki oltu. Niinjoo ja taiettiin me viime kesä olla samassa työpaikassaki. ;)

Ei kommentteja: