24 maaliskuuta 2011

Ikea-ostoslista vol. 2

Tadaa! Uusi Hennin ikea-ostoslista on nyt valmis. Oon niiiiiin valmis tuhlaamaan sen minun 50 euron lahjakortin, että tiukkaa tekee ku joutuu oottaan vielä viikon että pääsee Tornioon.. Here we go:Ekana on puiset Alster-salaattiottimet. Salaattiottimia mulla ei oo ikinä ollu ja tuomoset puiset haluaisin tosi kovasti. Hintaa on 119kr.
Voitteko kuvitella, että tämmösellä himoleipurilla ei oo pullasutia ollenkaan? Noh, ehkä siihen pitäis tehä parannus Envis-pensselisetin avulla, 39kr.
Näistä en oo vielä varma - laatua pitää nimittäin vähän tutkia, koska vastaava (mutta kirkkaasta lasista tehty) lasi räjähti ku kaajoin siihen kuumaa vettä. No, eipä se niin hirveästi haittaa, kun nyt sain sitten sen viienkympin lahjakortin. Pokal-muki, 15kr.
Koska tykkään käyttää isoja mukeja, niihin ei oikein riitä pikkulusikat. Sedlig-lusikat sopis siihen tehtävään just mainiosti, 69kr/6 kpl.
Smarta-uunikulho sopis täydellisesti minun keittiöön. Sen avulla vois tarjoilla ruokia ja paistaa uunissa vaikkapa moussakaa.. Om nam! Tämmösen saa 49 kruunulla. Nyt vaan odotteleen seuraavaa Tornio-reissua! :)

6 kommenttia:

Toppahapa kirjoitti...

Moi sie :)

Siula on jotenki niin ihana blogi, että pitää käydä tätä urkkimassa jatkossakin :) Selailin kirjoituksia taaksepäin ja siel oli jossain vaiheessa kuvakavalkadi, jossa neulot pöydän ääressä jotain. Olit niin häkellyttävän söpön näköinen :D Ja kiva lukea sun karppiohjeita! Itse olen kypsässä varhaiskeski-iässä oleva, urheiluhullu isoa hauista ja pyykkäriä metsästävä hyväkarppaaja :) Hauska tutustua *käsipäivää :)* Tervetuloa vastavierailulle :)

Ps. Piä aina tuo "mie" ja "syä", murre on niin ihanaa <3

T: Mie 2 :)

Henni kirjoitti...

Hei!
Kiitos vaan, hih :) Hauska tutustua myös! Karppaus ja punttisalilla käynti on ihan huippua (paitti että meitsin motivaatio sanoo aina välillä "heihei", ku välillä väsyttää ja tympässee ja haluttais syä herkkuja) :D
Kävin kattoon sinun blogia, tosi mielenkiintonen! Ja ihan huippuja reseptejä, sitä cayannekanaa ja kerma-aurajuustokastiketta pittää minunki kokkeilla.

"Mie" on just paras sana, sie ja mie ei saaha siittä luopua ;D

Toppahapa kirjoitti...

Mun reseptit on sellaisia kiireisen sinkun ruokaohjeita, mutta hyvin noilla saa kuvun täyteen ja salilla enkat paukkuu ;) Pitäs ottaa enemmän kuvia, ja voisinkin siinä ryhdistäytyä siinä vaiheessa, ku dietti alkaa ja pitää taas keksiä uusia ruokia :)

Ja varmasti sie-mie pysytään siussa ja miussa :)

Henni kirjoitti...

Huh, diettaaminen on kauheaa ;D Oon nyt itte ekalla "oikealla" dieetillä ja hermot mennee kaloreitten ja hilsujen laskemisseen.. Ehkä tämä tästä :D

Ps. Rantakuntoon 2011.. Eiku 2019! :D

Toppahapa kirjoitti...

Höpöhöpö, sie oot jo rantakunnossa, nyt vaan korkeintaan hiot ;)

Kerro siun dietistä! Tee siitä postaus, pliis :) Mie innostuin siun sivujen takia laittaa kuvia blogiin, siel on resepteillekin ihan oma välilehti ja treeniohjelmaa ym :) Oon innoissani muiden treeniohjelmista ja painoista ja sarjapituuksista ym. Kipeänä on aikaa panostaa tuohon "kotisivuun" :)

T: Sportti- ja ploki-noviisi :D

Henni kirjoitti...

Hehe :D
Emmie muuta kerro, ku että syön päivässä 1500kcal ja alle 30 g hilsua. :D Ehkä vielä joku päivä oon tarpeeks pätevä kertomaan minun dieetistä, nyt vaan vähän harjottelen ja katon että mitä ketoosi tekee minun kropalle (toivottavasti ihmeitä ;) haha!)
Sulla onki niin hienot sivut! Minunki pitäis vähän paneutua tähän "koodaamiseen" (hyvä että osaan sähköpostia ja feisbuukkia käyttää) :D