21 maaliskuuta 2011

Punasta päivässä


Tänään heräsin aamulla erittäin reippaana (lue: torkutin kelloa puoli tuntia ennenku väkisin vääntäydyin ylös sängystä) ja menin kouluun. Aamulla sutasin naamaan vähän mustaa ripsiväriä, puuteria, aurinkopuuteria ja punasta huulipunnaa. Koko tämä viikko tulee olemaan kiirettä koulun kanssa, mutta onneksi torstaina vien hellun treffeille leffaan. Ajateltiin käyä kattoon Black Swan (okei, minä ajattelin) ja kävin jo ostamassa suolapähkinöitäki leffaherkuiks.

Katsokaa! Tyttöjen eilen tuoma kukka on vielä elossa. Minun viherpeukalo on niin keskellä kämmentä, että se on ihan hämmentävää. Onnistun nimittäin tappamaan kaktukset kuivuuteen ja jokainen kasvi, jonka olen tähän kämppään kantanu, on joko kuihtunu tai hukkunu veteen. Phuuuh! No, nyt luin kukan käyttöohjeet kunnolla: kastelin niukkaakin niukemmin ja pistin parvekkeelle päiväksi.
Lisäksi että se on elossa, sen kukat oli myös auenneet kunnolla. (Sehän on hyvä merkki, vai?) Jatkakaahan muuten alaspäin selaamista, siellä on toinen postaus tälle päivälle. Se koskee karppausta. :)

Ei kommentteja: