10 heinäkuuta 2012

Yllätysjuhlat

 Lauantaina nuorempi isosiskoni järjesti kahdet yllätysjuhlat aviomiehelleen, joka valmistui insinööriksi. Kaikki muut olivat tietoisia illan suunnitelmista, paitsi itse yllätettävä insinööri. Ensin päivällä vietettiin sukulaisjuhlia, jonne minä ja Laurikin menimme. Söimme kakkua ja muita ihania herkkua, kunnes parin tunnin päästä, (kun melkein kaikki vieraat olivat lähteneet,) kerroimme upouudelle insinöörille, että nyt lähtisimme nuorisoporukalla syömään Kukkolankoskelle siikaa ja sen jälkeen istuskelemaan terassille. Lähdimme autolla kohti Kukkolaa (miehet toisella autolla ja naiset toisella), mutta salasuunnitelmaamme kuului se, että mie soitin miesten autoon ja kerroin että meidän on pakko pysähtyä kesken matkan vanhempieni talolla - selityksenä taisi olla vessassakäynti ja takin hakeminen.
 Vanhempieni talolla oli jo kaikki juhlia varten järjestettynä: voileipäkakku, täytekakku ja naposteltavat pöydässä sekä muut juhlavieraat valmiina odottamassa skumppalasit käsissä. Yllätyyyys!!
 Illan mittaan miehet pelas frisbeegolfia ja saunoivat, naiset höpöttelivät ja viettivät aikaa grillimökissä. Nukkumaan taisin ite laittaa joskus kahen aikaan, osa valvoi vieläkin pitempään.
 Suolalla ja pippurilla maustettu porsaan ulkofileepihvi, ruohosipulituorejuustoa ja valkosipulisalaattia. NAMI!

6 kommenttia:

boora kirjoitti...

onpa herkun näkösiä kakkuja!

Anna kirjoitti...

Oi huippua ja oot ihanana! :)

Anna kirjoitti...

Oi huippua ja oot ihanana! :)

Anna kirjoitti...

Oi huippua ja oot ihanana! :)

Anna kirjoitti...

Oi huippua ja oot ihanana! :)

Henni kirjoitti...

Kiitos Boora ja Annalle 4 x kiitos ;)