31 heinäkuuta 2012

Iines 3 v.

 Hurraa Iines kolme vuotta!
Synttärilahjaksi se sai "mammalta ja papalta" uuden karstan, kun harja alkoi vetelemään vähän viimisiään. Karstan ostin Citymarketista, 5.95€. Reilu kaks vuotta sitten ostin Iinekselle ihanan nimikyltin, mutta se oli niin naarmuinen, ettei siittä saanu enää juuri mitään selvää. Lisäksi se meni vähän rikki, joten oli aika heittää se pois. Prismasta ostin Iinekselle nyt tunnisteputkilon (roikkuu kaulassa), jonka sisällä olevaan paperinpalaan kirjoitetaan omistajan nimi, osoite ja puhelinnumero. Tunnisteputkilo maksoi 2.80€.
 Synttäriaamua juhlistettiin tietenkin pienellä kakulla: verilättyä, koiranmakkaraa, maksalaatikkoa, juustoa, kinkkua, kananmunaa ja basilikaa. Basilikat jäi syömättä.

6 kommenttia:

Mai kirjoitti...

Ihana pikku söpöliini! <3 Ja koiran synttärikakut on ihan parhaita, mun pikkuveli taiteilee meidän perheen villakoiralle joka vuosi aina jotain täysin hulvatonta :D

Hantta kirjoitti...

Paljon onnea Iines! :)

H / Lumimäellä kirjoitti...

Onnea Inkki-Iinekselle! <3

Lumillekin pitäisi hankkia uusi nimilaatta/-putkilo, kun vanha meni hukkaan. Harmittaa kun se oli niiiin hyväkuntoinenkin vielä näin 5½ vuoden jälkeen.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihanan näköinen koira :)
Minkä rotuinen tämä on?

Anna kirjoitti...

Onnea Iinekselle!! :)

Henni kirjoitti...

Iines on japaninpystykorva, ja se kiittää kaikkia onnitteluista :) hau!