30 syyskuuta 2012

Syyskuun loppu & Posio

Viikonloppu vietettiin Laurin mummolassa Posiolla. Syksy oli saapunu myös sinne jo ihan kunnolla ja osa puista oli ihan lehettömiä. Päivisin ku miehet oli hirvimettällä, mie yritin vähän lukea tenttiin ja ihan vaan ottaa rennosti. Näyttääpi vähän siltä, että ens viikonloppuna ois tulossa samanlainen keissi, eli muutaman päivän retki takas nuihin maisemiin.
Sillonko ulkona on kylmää ja märkää, niin parasta mitä voi tehä, on istua sisällä keinutuolissa takkatulen ääressä ja lukea vanhoja Apu- ja Seura-lehtiä. Niin ja jua teetä ja välillä ehkä vähän torkahtaa... Iines nautti myös ihan täysin siemauksin meän pikkureissusta, ettei se millään malttanu oikein nukkua - illalla se laitto nukkumaan vasta 11 jälkeen ku mie pistin yöpuulle ja heräsi jo viiden-kuuden aikaan kun mummo nousi keittämään aamukahveeta. Nytku päästiin Rovaniemelle, se ei mitään muuta teekku nukkuu.

2 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Ihanan näköstä! (: Tuli hirveä himo lähteä Ylläkselle paistamaan makkaraa! :D

Henni kirjoitti...

Mmm... Makkaraa! Oispa kyllä kiva päästä Ylläkselläki käymään, jos ei nyt sitte ens talvena niin ainaki viimistään seuraavana.. Niin ja voitais joskus pikku-porukalla mennä sinne teijjän mökille! ;)