04 heinäkuuta 2010

Mökkihöperöt

Eilen lähdettiin taas Posiolle. Työpäivän jälkeen käytiin salilla ja startattiin matka kohti pohjoista. Näin kiltisti Inkki oli auton peräkontissa. :)
Eilen vain paistettiin makkaraa ja pistettiin nukkumaan. Tänään ollaan heitelty virvelillä ja saatiin pari kalaa. Tässä yks Laurin saamista ahvenista.
Nähtiin lintuemo lapsineen uimassa järvellä. Ihania pieniä palleroita, jotka ei arasta ihmistä yhtään. :) Tulevat ihan lähelle uimaan.
Laivakoiramme Iines oli tietenkin heti silmä tarkkana lintujen kanssa. Olisi vissiin halunnut mennä uimaan. :D
Hellu kävi uazilla pärryyttelemässä keskellä kuoppasta peltoa. Rapa lenti!
Inkki istui pelkääjän paikalla, eikä ollu moksiskaan pienistä möykyistä.
Urpolla on ollu tapana oksentaa autoon. Minun nukkuessani päänsärkyä pois, niin Lauri kaappasi Inkin autoon ja kävi ajamassa pelloilla, keskellä metsää ja järvessä. Koira oli lentänyt puolelta toiselle ja ees taas auton sisällä. Seuraavan kerran, kun Inkki sai tilaisuuden lähteä autoileen, se innoissaan jopa hyppäsi auton kyytiin! Tykkäsi vissiin rallista.
Iltapäivällä kalasteltiin hiukka lisää - ja mie sain ahvenen! Jippii, se oli aika pieni mutta sievä. :) Päivän aikana sain yhteensä 8 ahventa kiinni. (Ps. Hoksaatteko kuinka läski naama mulla on? "Mummolassa" saatiin taas kivasti hilsua mm. jäätelön ja perunan muodossa, ja nesteetki kivasti veti nassun heti pyöreäks. ;) Omn omn omn omn! Torstaina alkaa kuukauden mittainen tehodiettaus, varsinki Laurilla, mutta sitä ennen vielä pari päivää mässäillään, jipiii.)
Iineski pääs tutustumaan ahveneen. Ajattelin, että se olisi syönyt sen, mutta vähän se vain nakerti sitä pyrstöstä. Päästettiin sitten sekin ahven menemään takaisin veteen, kun ei sille mitään vaurioita tullu.
Thadaaaa, päivän suurin ahven! Kuuleman mukaan suurin, mitä tuon järven kyseisestä kohdasta on pitkään aikaan saatu. Oon tosi ylpeä. Nyt se vielä polskii ämpärissä, mutta illalla me se suolattaan ja paistettaan. Nyt paistetaan makkaraa ja saunakin on lämpiämässä. Toivottavasti teilläkin on ollu ihana päivä, palathaan!

Ei kommentteja: