20 heinäkuuta 2010

H's Birthday ♥

Viime yönä taivas oli tosi upea!
Tänään käytiin hellun kanssa kattelemassa vähän maisemia vesitornista. Vaikka ylhäällä tuuli tosi kovasti, oli onneksi lämmintä kun aurinko paistoi. Mulla kyllä valu silmistä vettä (ja naisellisesti myös nenästä räkää) kun tuuli oli niin voimakas.
Siellä oli myös tosi hyvät kiikarit, joilla pysty kattomaan todella kauas. Kuva on otettu kiikareiden lävitse, kuvassa näkyy Alatornion kirkko ja Outokummun tehdas.
Päällä oli sininen mekko ja valkoinen paita Ginalta, H&M leggingsit ja Seppälän kengät (jotka on jo pilalle kuluneet, pohjat lähtee irti hyvää vauhtia). Mustat helmet kaulassa Ur&Pennistä, helmikorvikset Ginalta.

Sihmu kiikaroipi.
NAM KAKKUA! ♥
Tänään siskoni täytti 27 vuotta, paljon onnea!
H:lle vein lahjaksi puseron ja kaksi valkoista koria (kaikki K-Citymarket). Kun näin tuon puseron, tiesin heti että se on just täydellinen lahja. Koitin sitä sitte itekki, että se on siskolle sitten varmasti sopiva. Siinä pukukopissa pällistellessäni huomasin, että ai perhana, aika ihanahan tämä on, joten itelle oli pakko ostaa samanlainen myös.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vielä ihanasta, just minun näköisestä, lahjasta <3

-H-

aurora kirjoitti...

Moi!
Oon sun blogin melko uusi lukija ja mietiskelin milloin ja miksi innostuit karppaamisesta? Oon itsekin perehtynyt ravintoasioihin ja opiskelenkin alaa, mutta en itse allekirjoita kaikkea mitä valtavirta ravitsemusasioista sanoo. Uskon, että karppaaminen on tulevaisuutta, kun ymmärretään miten pahasta sokeri sekä transrasva meille on.

Muutenkin, oikein kiva blogi sulla. Ihania kuvia ja nuo ruokakuvat on kyllä plussaa!

Henni kirjoitti...

Hei aurora!
Ensinnäkin kiitos paljon kehuista, olen aivan otettu! (:
Karppaamisen tarina lähti minun osalta käyntiin vähän kolmelta eri suunnalta. Ensiksi kuulin koko asiasta, kun siskoni avomies karppasi kauan aikaa ja puhui ravintojutuista. Sitten tutustuin nykyiseen poikaystävääni (naturaali kehonrakentajaan) joka kertoi, miten aina off-seasonin jälkeen hän diettaa läskit pois vähähiilihydraattisella ruokavaliolla, joka on aika pitkälti siis karppaamista. Viimeisenä niittinä tuli se, että hyvä ystäväni halusi joulun jälkeen vähentää hiilareita ruokavaliostaan, ja pyysi minua henkiseksi tueksi. Ajattelin, että no mikäpä ettei, ja 2.1 lähtien tässä on sitte karpattu. (: Toki on ollu paljon päiviä, että hiilareita on syöty, mutta niitäkin ei montaa kuukaudessa ole. :)
Oletko itse jo karpannut tai alkamassa karppaamaan? (:

aurora kirjoitti...

Oikeastaan alkukesästä alkaen olen alkanut ajatella asioista ihan uudella tavalla, kun olen lukenut enemmän kirjallisuutta ja tavannut ihmisiä, jotka on karpanneet. Nyt oon itsekin pistänyt vähitellen ruokavaliota uusiksi. Mut on kiva kyllä ollut lukea sun blogia. Noita feta-kasvisnyyttejä mun pitää kyllä kokeilla ehdottomasti! :)

Hyvää kesää sulle!

Johanna kirjoitti...

Mielenkiintoinen blogi :) treenaus ja koirat yhdistää ;) kiva lukea treeniblogia näin "normaalielämän" seassa. Jos sitä itsekin jaksais alkaa laittamaan tuloksia ylös vaikka lähiaikoina onkin keskittynyt taas enemmän aerobiseen...

aurora kirjoitti...

Lueskelin kahta blogia samaan aikaan niin väöhän sekoilin, et eihän tuo ruokaohje ollutkaan sun blogissas :D Hyvä minä!

Mutta hyvät kesän jatkot sulle joka tapauksessa!! :)

Henni kirjoitti...

Hei Johanna!
Koirat on kyllä maailman ihanimpia otuksia, ja treenauski on kivvaa (varsinki JOS niitä tuloksia tulee.. ;) ) Mie oon nyt yrittäny ahkerasti kirjottaa kaiken salitreeneistä ylös, kiva jos joku tykkää lukea. <:

Hei Aurora!
Joo mietinkin vähän että mitähän ihmeen feta-kasvisnyyttejä, mutta ajattelin että olit varmasti jostain toisesta blogista lukenu sen samaan aikaan. (: Eipä mitään, semmosia mullaki tekis mieli joskus kokeilla. :D Hyvää kesää sulle myös! :)