12 joulukuuta 2010

joulunasu

Sain blogihaasteen muutama päivä sitten Annastiinalta, eli ideana on koota yhteen pikkujouluasu käyttäen vain yhtä nettikauppaa. Ensin valitsin Bubbleroomin, mutta niiden sivut oli niiiiin hitaat, että päätin sitten vaihtaa H&M:ään (kaikki kuvat sieltä). Mie tykkään tosi paljon simppeleistä mekoista, joihin voi sitten lisäillä runsaasti koruja. Valitsin ihan normaalin pikkumustan mekon ja siihen upeat korkkarit seuraksi. Kaulaan tulee monirivinen kaulakoru ja käteen nippu kultaisia käsikoruja. Tuon pikkulaukun valitsin sen takia, että siinä olevat timantit tuo vähän glamouria muuten niin simppeliin asuun. Päätin sitte viä haasteen vähän pitemmälle ja valkkailin vähän meikkejäki.. Luomiväriksi ruskeansävyä ja kasvoille kimaltelevaa aurinkopuuteria. Kynsilakaksi valitsin vaaleanharmaan ja huulikiilloksi vaaleanpersikan. Eiköhän tästä ihan hyvä kokonaisuus tullukki? Ainaki ite voisin pukeutua nuin talven rientoihin. (:
Lopuksi laskin yhteen vielä tuotteiden hinnat, tässä ne tulee:
mekko (24.95) + kengät (29.95) + laukku (19.95) + kaulakoru (7.95) + käsikoru (6.95) + luomiväri (2.95) + huulikiilto (3.95) + kynsilakka (3.95) + puuteri (5.95) = 106.55 euroa. Eli reilulla satasella sais koko komeuden. :)
Haasteen pistän eteenpäin seuraaville:
Marille, Ninalle, Katariinalle ja Hoolle

4 kommenttia:

H / Lumimäellä kirjoitti...

Kiitos haasteesta - katsotaan saanko aikaiseksi vastata siihen! ;)

Henni kirjoitti...

Heh ;) minusta tuo haaste oli niin huippuhauska tehä, että uskon että alat itekki vähän sitä miettimään.. (saa ettiä hienoja vaatteita ja tietää ettei ikinä ois varaa niihin ;D )

Henni kirjoitti...

Kiitos :) H&M:n nettikaupasta löytyi kyllä kaikkea kivaa, mutta valikoima vaan ei ollut kovin suuri, eikä yhdenkäänlaisia korvakoruja ollut myynnissä, joten minun asussa ei sitten ole korvakoruja.. :D Suosittelen valitsemaan jotain vähän laajempaa nettikauppaa, vaikka Nellyä (:

Marcy kirjoitti...

That is a very cute look

Marcy,
smudgemyeyeliner.com