11 joulukuuta 2010

University of Lapdance

Tänään hellu lähti kohti Torniota ja mie jäin Inkin kans kotiin. Eilen oli vimppa tentti tältä syksyltä, jipii! Vaikkakin vähän surettaa se, että tässä kahden viikon sisällä oli neljä tenttiä, joista mitä ilmeisimmin kaikki ei oo menossa läpi.. Eli tammikuussa heti uusintaan. :') Vielä ennen joululomalle lähtöä pitäis tehdä pari reaktiopaperia, artikkelianalyysi, tutkimuspäiväkirja, tutkimusongelmatehtävä ja 10 sivunen luentopäiväkirja (helpottais jos oisin istunu useammalla ko kahella luennolla).. Joululomalla tehtävälista jatkuu, eli silloin olisi vuorossa 10 sivua psykan esseetä, luentopäiväkirja, toinen luentopäiväkirja ja kolmen kirjan kirjaessee.. Eli eipä ainakaan lopu tekeminen!
Tänään päällä oli H&M:n leggingsit, neuletakki ja raitapaita, Skopunktenin remmisaappaat ja Ginan valkonen toppi. Ulkona on ollu tänään -15 astetta pakkasta. Onneks ainaki siittä eilisestä -26 asteesta (hyrrr) on laskenu aika kiitettävästi.
Eli miehän opiskelen Lapin yliopiston (University of Lapland) Yhteiskuntatieteiden tiedekunnassa ja pääaineena on hallintotiede. Meidän huippumahtava ainejärjestö Remburssi on myyny näitä maailman hienoimpia haalarimerkkejä ja vihdoin ja viimein hankin itelle yhen. Kiinnitin sen heti minun über-hienoihin haalareihin (musta on aina IN!). Ensin levitin haalarimerkkiin reilusti erikeepperiä ja lätkäsin sen oikealle paikalleen. Sitten ompelin pienillä pistoilla sen reunat kiinni. Luulis pysyvän!
Teinivuosina olin ihan järkyttävän kova HIM-fani (okei, olen vieläkin, vaikkakaan koko kämppä ei oo tapetoitu Ville Valon kuvilla kuten aikoinaan) ja jostain löysin aikoja sitten ostamani haalarimerkin. Muistaakseni se oli aikoinaan minun repussa kiinni hakaneuloilla (lol). Tämä pääsi sitten koristamaan haalareita myös. :) Nyt tuli kyllä semmonen olo, että nuita merkkejä pitää olla hulluna lissää!

Ei kommentteja: