12 maaliskuuta 2011

Back 2 Tornio

Eilen sitte lähettiin Ylläkseltä ja tultiin Tornioon. Oli kyllä kiva olla muutama päivä tuolla pohjosemmassa lomailemassa, vaikkaki puolet porukasta oli niin kovassa flunssassa, että oikein ulkoileen ei pystyny. (Iines ois vielä halunnu jäähä sinne.)
Ku rinteessä ei juuri käyty, niin piti eväät - kuuma kaakao ja vadelmahillomunkit - nauttia sitte mökillä. Noh, eipä se ihan hirveästi haitannu haitannu. ;)
Illallaku tultiin Tornioon, niin lähettiin melkein heti Laurin kans treffeille. Hassan's kebab-ravintolassa käytiin syömässä myös meän ekoilla treffeillä vuonna 2009. Storkebab on meitsin lemppari! Ps. Sain syötyä sen kokonaan.
Tuo on oikeasti tosi hyvää, mutta mulla tuon kuvan kattominen melkein oksettaa. On tullu mässättyä ihan ällötykseen asti. Onneks ylihuomenna on maanantai ja tiukka karppaus/diettaus jatkuu, jes!
Ruoan syömisen jälkeen käytiin hakeen Makuunista aivan ihana leffa! ♥ Big Fish on tosi kaunis ja koskettava, elämää suurempi elokuva, joka ihan jokasen kannattaa kattoa. Kattokaa se!!!
Tänään käytiin sitte vähän pööpöileen Tornion kauppakeskuksessa. Mittään ei tarttunu mukkaan ja oikeastaan onneksi. Oon tänään käyny läpi ison kasan minun vanhoja tavaroita, joita on tässä vuosien aikana kertyny. Yks ikeasäkillinen lähti roskiin, yks lähtee punaselle ristille ja kaks menee kirppikselle. Ihanan huoleton olo! Tänään kävin vähän kävelyllä ja huomenna ois salipäivä. Ompa kiva päästä vähän omalle "kotisalille" Tornioon pitkästä aikaa treenaan. :)
Aina ei kuvat oikein onnistu. :(

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi että tää sun blogis on jotenki tosi ihana! Tulee aina niin hyvälle tuulelle tätä lukiessa =)

Ja toi leffa on aivan ihana <3 Oli joskus aikoinaan itellä ihan ehdoton lemppari! :)Ton voi laittaa samaan kategoriaan Amelien kanssa, eli just semmonen leffa mistä tulee just tosi hyvä fiilis!

Henni kirjoitti...

Amelie on aivan ihana! Senki vois kattoa vaikka kuinka monta kertaa putkeen, eikä ikinä kyllästy <3
Kiitoksia paljon! :) Kiva että voin piristää ja tua hymyä huuleen.

Anonyymi kirjoitti...

Mä Asuin Torniossa ja kävin Kivirannan ala-astetta 11 vuotta sitten. Ehdin asua Torniossa 2 vuotta, kivoja muistoja on sieltä. Ainii ja mä olin varmaan ainoa ulkomaalainen siellä, tai ainakin siltä tuntui kun kaikki vaan tölläs :p

Henni kirjoitti...

Aijjaa! Tornio on kyllä kiva kaupunki ja minun unelmana oiski että voisin sitte vanhempana muuttaa tänne ihan pysyvästi! :) Ehkä sillon 11 vuotta sitten oli harvinaisempaa nähä ulkomaalainen kävelemässä Kivirannan kaduilla, nyt se on jo ihan normaalia :)