23 kesäkuuta 2011

Iines x 2


Tämänpäiväisen salitreenin jälkeen piti tietenkin ottaa tirsat Inkin kanssa ja illalla lähin käymään vanhempieni tykönä. Siellä ollessani Lauri soittaa ja sanoo, että meillä on koira asunnossa sisällä. Me tullaan Inkin kans kotia ja siellä meitä odottaa than-ta-da-dan-tan-taaa:INKIN KAKSOISOLENTO! Lauri oli kuunnellu kauan aikaa ku rapussa oli joku koira itkeny ja uikuttanu. Sitten se oli menny kattomaan ja löytäny valkosen pystykorvan sieltä volisemasta - koira oli samantien seurannu Lauria meille kotia ja painunu ensimmäisenä sängyn alle (Iineksen lempparipaikkaan). Sen jälkeen L soitti poliisille - pitää kuulemma huomenna soittaa uudestaan, tänään eivät ehi hakemaan ku on kiirettä. Koira jää siis meille yöksi jos omistajasta ei kuulu mitään.


Mie kotona kiireen vilkkaa tulostin lapun alaoveen, jotta huolestunut (?) omistaja voisi ottaa yhteyttä mahollisimman pian.


Koira on uros ja me käytetään siittä nimeä "Nuppu". Pähkäiltiin että se on varmaan japaninpystykorvan (just samanlaiset ilmeet ja eleet ku Iineksellä) ja suomenlapinkoiran (se selittäisi kokoeron) sekoitus.


Iinestä ei vissiin yhtään haitannu vaikka vieras koira tuli meille kylään. Iines anto sen kiltisti jua omasta juomakupistaan ja syä omaa luutaan.


Nuo on niin samannäkösiä että ei tässä voi muutaku nauraa :D


Myöhään illalla käytettiin valkoset pystykorvansutturat iltakävelyllä ja -pisulla.


Toivottavasti Nupun omistaja löytyy heti huomenna ja koiruli pääsee takaisin kotiin :) Nyt mie istun koneella, Iines nukkuu minun vieressä ja Nuppu sängyn alla. Molemmat tuhisee niin söpösti että mullaki alkaa nukuttamaan... zzz...

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi pientä Nuppua, toivottavasti sen koti löytyy ja, että siitä on joku huolissaan. Ettei olis vain hylätty tuollaista suloista koirulia. :/ Otatteko te sen, jos omistajasta ei kuulu?

Hyvää juhannusta muuten teille! Mitä aiotte tehdä tänään?

-Lilli

Viivi kirjoitti...

Tais Nuppu tietää missä on hyvä hoivapaikka :) Toivottavasti kuitenkin omistaja löytyy pian! Hyvää juhannusta!

Henni kirjoitti...

Hei Lilli ja Viivi!

Nupun koti kyllä löytyi (olin jo ihan valmis adoptoimaan sen): joku paikallinen "vähän" alkoholiin menevä nainen omistaa Nupun ja aina viinareissuille lähtiessään jättää sen mihin sattuu. :( Seuraavalla kerralla kun sen koiran näen ilman omistajaa, niin en kyllä epäröi ottaa yhteyttä johonkin eläintensuojelutoimistoon!
Minä syön paljon ja vähän keitottelen ;)
Hyvää jussia teille molemmille!