16 kesäkuuta 2011

Uus saliohjelma!

Noniin, eilen sain siis uuen saliohjelman ja täytyy kyllä myöntää että oon siittä aika innoissani! Loppuviikkona käyn vielä liikkeitä harjottelemassa ja pumppailemassa, mutta ens maanantaina lähtee sitte ohjelma pyörimään. Tämä minusta vaikuttaa tosi hyvältä ja uskon että tällä vois saaha vähän tuloksiaki aikaan. Voi olla että tähän tulee myöhemmin jotain muutoksia, mutta nyt mennään tällä. Ohjelma on 4-jakonen ja pistän tähän vain päivän jaot, en siis tarkempia liikkeitä (nehän näette sittenkun alan treenaamaan ja kirjaan treenitulokset).

Päivä 1 (maanantai)
Selkä, vatsa

Päivä 2 (tiistai)
Olkapäät, ojentajat

Vapaapäivä (keskiviikko)

Päivä 3 (torstai)
Jalat

Vapaapäivä (perjantai)

Päivä 4 (lauantai)
Rinta, hauis

Vapaapäivä (sunnuntai)

ja homma jatkuu samaa rataa... Eli 4-jakonen treeni kyseessä ja minusta tämä vaikuttaa hyvältä (varsinki ku oon viimiset päivät opetellu oikeaa tekniikkaa :)) Sarjoja on liikkettä kohden 3 tai 4 ja toistoja joko 10+, 10-12, 12-15, 15-20 tai max. Mutta niistä lisää sitten ens viikolla kun pääsen oikein kunnolla pureutumaan tuohon ohjelmaan :)

2 kommenttia:

Toppahapa kirjoitti...

Tsemppiä treeniin :) Uusi saliohjelma tuo aina uutta potkua takalistoon - etenkin, kun uusien liikkeiden kohdalla kehitys on alussa ihanan nopeaa ;)

Henni kirjoitti...

Kiitos paljon! Oot kyllä oikeassa. Motivaatio on kyllä noussu tosi paljon tuon uuen ohjelman myötä ja sitä oikein oottaa että oispa jo se ja se päivä että pääsis tekeen sen ja sen treenin :D Uuet liikkeet sitä yleensä ehkä alottaa vähän pienemmillä painoilla ku millä tavallisesti tekis ja mieltä lämmittää kyllä ku koko ajan saa vähän nostaa painoja ;D