18 kesäkuuta 2011

Hellun kavereitten keikalla


Treenin jälkeen aloin laittautuun ku oltiin Laurin kans lähössä Crimsonics-bändin keikalle. Hiukset kiharsin kiharruspatukoilla ja päätin ehkä ensimmäisen kerran elämässäni (jos ala-astetta ei oteta huomioon) jättää keskijakauksen! :O Ja minun mielestä se ihan hyvin sopiikin mulle, mulla vaan on aina ollu joku kauhea pää-näyttää-oudolta-kammo :D Tästä pääsette Crimsonicsin MySpace-sivuille, joista näkee kuvia ja voi kuunnella musiikkia. Vetivät kyllä eilen ihan pirun kovan keikan Tornion Blues Stationilla. Coverina soittivat mm. Hellacoptersia, ihan huippua! Volyyminapit ja tunnelma oli huipussa! Tämän päivän kohalta minun kalenteri on ihan tyhjä. Mitä lauantaisin yleensä tehhään? Jos sitä kohta jaksais lähteä käymään koiran kans kävelyllä ja sen jälkkeen vois tehä joytain tosi hyvvää karppiruokaa!
Minä siis taijjan tästä lähteä lenkille ja kauppaan! Nauttikaahan ihmiset tekin siellä tästä lauantaista, minä ainaki teen niin :)

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mitäs karppiherkkuja aattelit tehä?

Laura kirjoitti...

Hyvältä näyttää keskijakauskin! :)

Henni kirjoitti...

Tein kaalikeittoa ja tosi hyvää salaattia. Nehän on kyllä ihan normaaleja ruokia, mutta karppeja kuitenkin :)

Kiitos paljon Laura! :>

Anonyymi kirjoitti...

Ootpa söpön näkönen! Oispa mullakin energiaa (ja rahaa) käydä salilla :D Pyöräily ja kahvakuulailu taitaa riittää tälle kesälle...

Toinen karppi kirjoitti...

Vau mikä misu! Näytät tosi kauniilta ja ihanan rusketuksenki oot kerenny jo hankkia!

Henni kirjoitti...

Suuret kiitokset Anonyymille! Mullakaan ei oikeastaan ole rahaa, mutta tuo meän sali on ehkä maailman edullisin (20€/kk), joten siellä raaskii reenata ;) Mutta hei, varsinki tuo kahvakuulailuhan on tehokasta treeniä! ja pyöräillessä kasvaa kestävyys ja kunto :)

Voi kylläpä minua nyt kehutaan, kiitos Toinen karppi! :> Ruskea iho kiittää Rodoksen lämmintä auringonpaistetta, jossa se sai viikon verran kylpeä :D

Viivi kirjoitti...

Luoja miten kaunis oot! :)

Henni kirjoitti...

Huh, kiitos! ü