14 huhtikuuta 2013

Ristiäiset

Kastekimppu
Eilen vietimme ihanan päivän juhlien tyttäremme M:n ristiäisiä. Juhlimassa oli parikymmentä ihmistä, lähinnä siis lähimmät sukulaiset sekä pienokaisemme kummit. Juhlat ylittivät kyllä kaikki odotukseni, oli nimittäin aivan ihanaa. M:kin oli tosi rauhallinen koko ajan eikä itkeskellyt yhtään - itseasiassa pikkuneiti nukahtikin juhlien loppuvaiheessa.
 
Yläpuolella M:n korut ja alapuolella minun. M sai kastelahjaksi Nomination-käsikorun sekä kastesormuksen. Helmirannekorut sain meille BabyShower-lahjana ystävältäni.
 Juhlien teemaväri oli vaaleanpunainen. Kattauksesta ja tarjoiltavista lisää huomenna☺

Minä ja M:n kummi Anni.

Kastetilaisuuden ajan M:llä oli päällä yli 50 vuotta vanha, kaunis kastemekko. Kun virallinen tilaisuus oli ohi, M:lle vaihdettiin päälle rennompi juhlamekko. Valkoinen body äitiyspakkauksesta, mekko Lindexiltä ja valkoiset sydän-pitsisukkahousut KappAhlilta.


 Mie ostin itelleni VeroModasta mekon ihan ristiäisiä varten, hintaa sillä oli vain kakskymppiä. Meinasin ensin laittaa beigen mekon, mutta ajattelin että ehkä korallinpunainen olisi vähän keväisempi ja raikkaampi - lisäksi se sopi pinkkiin teemaan beigeä paremmin ;)

Ei kommentteja: