16 huhtikuuta 2013

Ristiäislahjat

 Ristiäislahjaksi M sai vaikka ja mitä - kaikkea ihanaa! Ystävät ja sukulaiset olivat osanneet ostaa ja tehdä tosi ihania lahjoja, olen aivan otettu ♥ Kuvissa olevien lahjojen lisäksi vauveli sai kauniita kukkakimppuja ja myös hieman rahaa. M sai lahjaksi Miina-siskoltani ja tämän avomieheltä keväisen värisen Nipsu-muumimukin. Mummilta ja papalta M sai Pentikiltä ostetut kehykset sekä lasisen kruunukynttilänjalan (näkyy kehyksen takana).
 HoO-kummitädiltään M sai suloisen, itsevirkatun tuttiketjun sekä Nomination-käsikorun, jossa oli pieni tähti. Anni-kummitädiltään tyttö puolestaan sai lahjaksi kastesormuksen, jossa oli kolme kaunista vaaleanpunaista pikkutimanttia. Sekä koruja että tuttiketjua pääsimme käyttämään jo ristiäisissä.

 Tuttiketjun lisäksi siskoni HoO oli askarrellut "taulun", jonka ajattelin ripustaa kotona sitten M:n pinnasängyn yläpuolelle. Kuvassa näyttää vähän siltä kuin kehyksissä olisi lasi kiinni, mutta ei ole, tausta vain heijastaa. Pienessä vaaleanpunaisessa kyltissä lukee vielä vauvan syntymäaika, pituus sekä paino.
 Omat kummivanhempani antoivat M:lle lahjaksi Pingu-musiikkimobilen, joka myöskin pääsee pinnasängyn yläpuolelle heti kun pääsemme kotiin. Pingu on niin suloinen ja mobilet on niin ihania!
Itse sain äidiltäni lahjaksi Ulla Svenskin kirjoittaman Juhlaleivonnaiset-kirjan. Ulla on tunnettu TV:n Ullan Unelmakakku-ohjelmasta ja lisää hänen reseptejään löytyy ullanunelma.fi-sivustolta. Mulla onkin reilun viikon päästä synttärit, pitäisköhän leipoa jotain jännää...

 Äidiltäni M sai kaulakorun.

2 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Ihania lahjoja! (: Tuo mini-Nomination on niiin suloinen! Ihanan näkönen myös tuo leivontakirja, voisin sitä vilkasta seukki kerralla ku tullaan kylään. (:

Henni kirjoitti...

Se on maailman pienin Nomination-käsikoru, siinä on vain muutama palanen! :') Tuossa kirjassa on kyllä kaikkia kivan näkösiä ohjeita ja ne kuulostaa aika yksinkertasiltaki, joten ehkä mieki ossaan... :)