28 huhtikuuta 2014

Graavilohituulihatut & co.


Eilen minun synttärijuhlissa oli tarjolla kaikkea hyvää.
Ystäväni Sanna auttoi leipomishommissa perjantaina (thanks ♥). Leivokset pakastettiin ja viimeistelin kaiken sitten juhlapäivän aamuna. Eipähän tarvinnut alkaa leipomaan juhlapäivänä, vaan kaiken sai tosi nopeasti ja pienellä vaivalla valmiiksi.


Suolaista naposteltavaa oli tarjolla kahta eri sorttia: minijauhelihapiirakoita ja graavilohituulihattuja. Makeaa oli tarjolla sitten yllin kyllin: marjacupcakeja, mini-limewhoopieseja, riisimurosuklaapalleroita, vaahtokarkkia, limepalloja, pääsiäisrakeita ja suklaakohvehteja. Omnam.


Ohjeet saat kysymällä.
Ihanaa viikonalkua!

6 kommenttia:

Maria // Love Beyond Words kirjoitti...

Oijoiii mitä herkkuja sielläkin on ollut! Nam :P

Henni kirjoitti...

☺ Mmm!

Anonyymi kirjoitti...

Missä salilla muuten käyt? Mitä suosittelet?

Henni kirjoitti...

Mie käyn Arctic247:lla ja suosittelenkin kyllä sitä ☺ Siellä on hyvät laitteet, isot tilat ja ensiluokkanen palvelu. Jos haluaa vähän edullisemmin päästä, niin keskustassa on GymEverybody joka oli ainakin pari vuotta sitten ihan OK, en nyt tiä minkälainen se on kun ovat muuttaneet sen jälkeen ☺ Pari kaveria käy LadyLinella ja ovat tykänneet siittä kovasti, ku jumppia ja muita ryhmäliikuntatunteja on niin paljon.

Anna kirjoitti...

Mie kävin kans ennen 24/7:lla, nyt asun Kunnon paikan lähellä joten olen vaihtanut sinne. Molempia voin suositella!:)) Ladylinestä olen kuullut vain huonoa, ei ole peilejä ja jumppia koko ajan peruttu.

Paljon onnea Henniiiii! ♡

Henni kirjoitti...

Kiitos Anna! ♥
Joo ja kuulemma LadyLinellä on aika suppea valikoima kuntosalikoneita yms. 24/7 tai Kunnon Paikka so it is!