13 huhtikuuta 2014

Kirjottu tyyny ja kirja-arvostelu


 Muutama viikko melkein kuukausi sitten kerroin teille Kivasta kirjontakirjasta, jonka sain blogiyhteistyön merkeissä itselleni. Tarkoituksena oli tehdä kirjasta arvio.


Kirjasta otettu kirjontaohje oli alunperin ohje pannumyssyn tekoon, mutta tein kirjonnan tyynynpäälliseen. Kankaan ostin Eurokankaasta ja tein siittä 40 x 40 cm kokoisen tyynynpäällisen. 


Kirjasta otettua ohjetta oli tosi helppo noudattaa. Ohjeessa oli selvästi merkitty, mitä pistoja milloinkin käytetään ja miten ne tehdään. En oo ennen kirjonu, siis jos ala-asteella tehtyä ristipistotyötä ei lasketa, joten jopa multa kirjonta onnistui helposti ja nopeasti. Koko työn tekoon aikaa kului vain ehkä parisen tuntia - siis sisältäen ajan parin eri kirjontatyylin opetteluun, kuvion jäljentämiseen kankaalle ja niin edelleen.
Kaikenkaikkiaan kirjasta sai tosi paljon apua sekä neuvoja ja se oli täynnä ihania ohjeita. Suurimmat pisteet annan kirjan helppokäyttösyydelle ja selkeydelle: kaikki on selitetty ymmärrettävästi ja perinpohjasesti.


Nyt on Minnillä sängyssä  ihana uusi tyyny! En malta odottaa että pääsen seuraavan kirjontaprojektin kimppuun, kirjasta sain nimittäin idean päiväpeiton tekemiseen...
Ei kommentteja: