10 elokuuta 2014

Hot Dog-illallinen

Hot Dog-illallinen kuulostaa tylsältä.
Nakkeja, leipää, ketsuppia ja kurkkusalaattia?
Jos oikein hienostellaan niin sitte vielä paahettua sipulia ja sinappia.
Plääh. 

EI!
Vaan yksi parhaimmista ja herkullisimmista illallisista mitä järjestettävissä on.
Kun jaksaa panostaa ja nähdä vaivaa, hodari-illanistujaisista tulee ihan loistavat eikä ruoka oo yhtään tylsää - päinvastoin, monipuolista ja variaatioita saa tehtyä vaikka satoja erilaisia.


Meidän viikonloppuisilla hodarikutsuilla oli tarjolla kaikkea hyvää hodarisämpylän väliin laitettavaksi: paahdettua sipulia, punasipuli-ruohosipulisilppua, paistettuja pekonikuutioita, fetaa ja basilikaa, kurkkua ja salaattia pilkottuna, kypsennettyjä maissintähkiä, sriracha-kastiketta, grillidressinkiä, ketsuppia, kurkkusalaattia, majoneesia, paholaisen hilloa sekä mangohabanero-, chipotlesvartpeppar- ja grovstark-sinappeja (Johnny's senap). Kaikkea hyvää siis.Ruoat oli katettu pöytään ota-mitä-haluat-itsepalveluperiaatteella, mutta esille laitoin myös muutamia ehdotuksia hodaritäytteistä. Illan suosituimmat taisivat olla San Francisco pienillä variaatioilla sekä The Greek Version.

The Greek Version
fetaa & basilikaa
punasipulia & ruohosipulia
salaattia
grillidressinkiä


Texas
sriracha
paholaisen hilloa
paistettuja pekonikuutioita
paahdettua sipulia


IHAN huippu ilta oli! ♥ Kiitokset kaikille osallistuneille.
Ens kerralla hamppari-ilta, eiksjeah? Hampparileipien ja pihvien lisäksi nyhtöpossua, etikkakurkkuja, karamellisoitua punasipulia, valkosipulipikkelssiä, coleslaw'ta, mozzarellaa, pekonia, paistettua kananmunaa, ananasrenkaita ja ja ja...? Jep hyvältä kuulostaa, I'm in!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mahtava ilta oli todellaki, kiitos!

Ja ollaan enskerrallaki varmasti mukana, can't wait ;)

<3 : Saila

Henni kirjoitti...

☺♥!

Anonyymi kirjoitti...

Oi kun näyttää kaikki niin herkulliselta! <3 Sinä olet moneen otteeseen kuulottanut puhtaan ruuan nimeen ja teet kaiken aina itse alusta loppuun, todella arvostettava asia.

Kaupoissa myytävät hodarin kannethan on täynnä pelkkää lisäainetta, kuka niitä ostaa kun ne voi tehdä nopeasti itsekkin. miten sinä teit nuo omasi? Ohjetta? :)

Henni kirjoitti...

Heippa! Joo niimpä, ite tehtynä saa kaikesta parempaa ja pääsee halvemmallaki! :) Mie vastasin tällä kertaa kaikista lisukkeista nakkeja ja sämpylöitä lukuunottamatta, joten niistä en tiedä, mutta tämmöiseltä sivustolta (http://www.foodiewithfamily.com/2011/05/17/homemade-hot-dog-buns/) olen ajatellut seuraavaksi kokeilla hodarileipäreseptiä, joka vaikuttaa tosi tosi hyvältä! ☺