02 helmikuuta 2015

Arctic Arbutin

 Detrian ihonhoitotuotteista pääsin tällä kertaa testaamaan täysin uutta Arctic Arbutin -tuotesarjaa ja olenkin tästä kokeilumahdollisuudesta enemmän kuin innoissani!


 Arctic Arbutin -tuotteissa on käytetty pakurikääpäuutetta ensimmäisenä Suomessa. Koivussa kasvavaan pakurikääpään olen tutustunut jo aikaisemmin teen muodossa ja pakurikääpä sisältääkin runsaasti terveyttä edistäviä ominaisuuksia: siinä on korkeat antioksidanttitasot, tulehdusta hillitseviä ominaisuuksia sekä tiheät ravintoarvot. Lisäksi siinä on paljon superantioksidantteja, jotka lisäävät ihon terveyttä ja hyvinvointia. Pakurikääpä on tunnettu vuosituhansia ihonhoidon ihmeaineena sekä kiinalaisessa lääketieteessä että venäläisessä kansanparannusperinteessä. 


Arctic Arbutin -ihonhoitosarjaan kuuluvat seerumi, kasvovoide, käsivoide sekä sisäisesti nautittava kauneuskapseli, joista viimeistä lukuunottamatta sain kaikki testaukseen.
 Tuotteet sopivat kaikenlaisille ihotyypeille ja etenkin, jos haluaa ehkäistä oman ihon ikääntymistä. Valmisteen ihoärsytys on testattu, eikä se ärsytä ihoa. Lisäksi siitä on suuresti apua couperosan hoitoon. Tuotteet eivät sisällä hajusteita, väriaineita, parabeeneja, silikonia, parafiinejä eikä alkoholia. Eläinkokeita ei ole käytetty testauksessa.


Ensi alkuun olin hyvin ihastunut purkkien modernin yksinkertaiseen muotoiluun - näitä kehtaa säilyttää kylppärin pöydällä! Lisäksi putelot ovat näppärän kokoisia, sopivat käteen ja menevät hyvin pieneen tilaan.  Nyt vain testaamaan ja tulokset saatte parin kolmen viikon päästä, ennen helmikuun loppua.
Jännää!


Kurkkaa vielä nämä nettisivut!


Ps. Aikaisemmat Detria-tuotekokeilut

Ei kommentteja: