14 marraskuuta 2010

3-birthday-weekend

Perjantaina sisko juhli omia synttäreitään ja oltiin hellun kans tietty menossa täysillä mukana. Siideriä tuli juotua enemmän ja vähemmän, mutta mässäily meni ihan överiks. Päällä oli siskon hiihtarit ja vyö, sekä oma uus tunika H&M:ltä.
Näiden herkkujen lisäks oli tarjolla monta pussillista popcornia ja kaks perhepizzaa (ei semmosia pieniä muka-perhepizzoja, vaan oikeita torniolaisia jättiperhepizzoja, joissa halkasija on n.- 80cm). Nami nami nami nami! Lauantaina juhlittiin siskon synttäreitä muutaman sukulaisen voimin - lähinnä siis kahviteltiin ja syötiin kakkua. 

Tänään juhlittiin sitten isänpäivää ja mummon synttäreitä. Äitini teki kakun.☺ Onnea vielä kaikille isille ja isiksi tuleville!
 
Tässä minun uus projekti. Sisko suunnitteli ja autto remppaamaan kotoa yhen pikkuvessan, ja sieltä jäi käyttämättömäksi vanha pöytä. Pöytä on ollu ennen valkonen, mutta muutama vuosi sitten se on maalattu. Nyt olis tarkotuksena palauttaa pöydän alkuperänen väri loistoonsa ja saada vihdoin ja viimein kaivattu pöytä meän Rollokodin eteiseen. :) Ensin pesin pöydän ja sen jälkeen annoin sen kuivua.
Sen jälkeen hioin kaikki pinnat ja pyyhin ne kostealla rätillä puhtaiksi.
Huomenna ois tarkotus ostaa maalia ja pistää pöytä uuteen kuosiin. Alkuperäsen suunnitelman mukaan meän piti lähteä kohti Rolloa huomenna, mutta koska sähköpostiini oli tullu luento-on-peruttu-ja-päätetään-aika-myöhemmin-viesti, niin huominen vietetäänkin sitten vielä täällä Torniossa!

2 kommenttia:

H / Lumimäellä kirjoitti...

Hillasta ylisuloinen kuva! :) <3

Henni kirjoitti...

Eipä!<3 Se ei ikinä halua poseerata (verrattuna esim. Iinekseen) ja sainki napattua siitä ihan vahingossa huippukuvan! :)