18 marraskuuta 2010

Askartelupaskartelu

Alkuviikosta oon kyllä tehny pieniä remppahommia enemmän ja vähemmän. Viime postauksessa kerroin pöydästä, jonka pesin, hioin ja pyyhin kostealla liinalla. Nyt oli maalauksen vuoro. Maalasin Tikkurilan valkoisella kalustemaalilla ja 0.25l purkki riitti hyvin.
Ensimmäisen kerroksen levitin ohuesti. Annoin kuivua noin puoli tuntia (kuivu tosi nopeaa) ja sen jälkeen laitoin toisen ja kolmannen maalikerroksen.
Remontti-Reiska työn touhussa.
Siitä tuli tosi hyvä! No, meillä ei kuitenkaan ollu autossa tilaa tuoda sitä Rovaniemelle (akvaario ja lipasto valtasivat alaa), joten ette sitä nyt ihan vielä näe valmiina ja paikoillaan. Sitten myöhemmin!

5 kommenttia:

Miina kirjoitti...

oi tuosta puhelinboxista tuli tosi hieno :)

Anna kirjoitti...

Ihanat nuo adventtikynttilät! Mie bongasin tännään Clas Ohlsonilta tuommoset samanlaiset numerosysteemit, täytyy varmaan hakea itellekki semmoset ennen joulua. Tosi kiva idea. (:

Henni kirjoitti...

Miina: Niin minunki mielestä :) Aattelin ensin, että tunnistaakohan sitä enää maalauksen jälkeen että se on puhelinkoppi, mutta kyllä tunnistaa! :)

Anna: Kiitos :) Minustaki oli ihan hauska idea ja niistä tuli kyllä tosi söpöt. Ehkä vähän jo kauhistuttaa ku ens viikolla on eka adventti ja joutuu polttamaan yhtä kynttilää.. Ens vuonnahan nuita voi käyttää uudestaan. Tuo sammal vaan kuivaa aika nopeasti ja oon sumutellu sitä sillon tällön vedellä.. Mutta toisaalta, mitäpä se haittaa vaikka se kuivaa - tuota asetelmaahan voi käyttää ensi vuonna ihan hyvin uudestaan. Hankkii vaan uudet kynttilät. :)

Pipsa kirjoitti...

Tosi hauska idea maalata myös tuo puhelinkoppi. Siitä tuli kiva. :)

Henni kirjoitti...

Hei kiitos :) Onneks maalasin sen, koska punaisena se ois vaan jatkanu pölyttymistä komerossa.