10 heinäkuuta 2011

Teemailta: Kreikka

Lauantai-iltana jatkettiin synttäreiden juhlimista Kreikka-teemalla isosiskoni tykönä. Joku aika sitten nuorempi isosiskoni keksi, että voisimme viettää kreikkalaistyylistä iltaa: meistä neljästä siskoksesta kolme lomaili alkukesällä Rodoksen saarella (ensin minä & pikkusisko ja myöhemmin isosisko kaverinsa kanssa) ja ikävöimme kaikki sinne kovasti ;)
Kreikkailtaa oli viettämässä siis meidän kolmen siskoksen lisäksi jokaisen mies. Pöytäkin oli katettu teeman mukaisesti: sinivalkoinen pöytäliina ja lautaset sekä siniset servetit.
Kaikki tarjottavat teimme ite. Tarjolla oli pitaleipien, tsatsikin ja kebablihan lisäksi... ...salaattia ja pitaleipäpaloja. Juomana oli olutta ja sitruunavettä.
Oi se oli aivan ihanaa ruokaa! Pitaleivät halkaistiin ja niiden sisälle laitettiin lihaa, kastiketta ja salaattia. Tänään me jokanen haistaan kyllä niin pahasti valkosipulille, että ei mitään rajaa.
Jälkkäriks oli tarjolla Kreikasta tuotua kahvinmakuista Ouzo-anisviinaa. Hyvää likööriä!
Ensin pukeuduin teeman mukaisesti siniseen, mutta sitten vaihdoin vaatteet. Valkoset shortsit ja musta t-paita mulla oli Kreikassa melkein joka päivä päällä niin ne sopi myös tuohon iltaan ;) Myös ilma oli kreikkalaishenkinen: päivällä oli +30 astetta lämmintä ja illallakin ulkona oli vielä tosi kuuma (ja myös sisällä).
Jos tsatsikin tai pitaleivän ohjeet kiinnostavat niin kerron ne kysyttäessä.
Ps. Tänään rääppiäisiin ku ruokaa jäi vähän yli :b

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oliko nuo pitaleivät karppeja? :)

Henni kirjoitti...

Valitettavasti eivät olleet vaikka ehkä vähän siltä näyttävätkin! Ei oikein saatu kohoamaan nuita, mutta yritys hyvä kymmenen :)

Anonyymi kirjoitti...

toi biisi:D mä meinaan tulla aina hulluks Kreikas ku joka hemmetin ruokaravintolas soittavat koko ajan tota:DDD

Henni kirjoitti...

Tuossa biisissä on kyllä aika tarttuva melodia.. aika turhanki tarttuva :D