01 toukokuuta 2011

WAPPUA!


Mulla oli tosi kiva vappu! Lauantai-iltana oltiin ystäväpariskuntamme tykönä grillaamassa ja pitämässä hauskaa (miehet myös vähän keitotteli).

 
Minun ilme kertoo kyllä ihan kaiken hyytävästä säästä: "Ota kuva ota kuva, nyt mie hymyilen, täällä on kylmä, äkkiä nyt ota se kuva.." Päällä oli mustat farkut, ballerinat, pitkä toppi sekä siskon harmaa lyhythihanen neule. Laukusta pilkistää (mitäpä muutakaan kuin) siiderit :D


Miehet grillas pihalla hampurilaisia kun me naiset kaakatettiin ja juoruiltiin sisällä. Hamppareitten väliin laitettiin juustoa, sipulia, tomaattia, salaattia, kurkkua sekä itsetehtyä tsatsikia ja dressinkiä (joka oli muuten ihan taivaallista)..


Lisäksi tarjolla oli maustettuja lohkopottuja ja salaattia.

Lauantai-iltana maistoin sitte munkkien (ja vaniljajäätelön ja salmiakin) lisäks siskon tekemään pullaa! Tänään sunnuntaina en sitten oikein paljon mitään tehnykkään. Kävin kauppakeskuksessa moottoripyöränäyttelyssä ja täytyy kyllä sanoa että oishan semmonen kunnon pyörä aika siisti.. No, ehkä se minun skootteri on turvallisempi vaihtoehto :D

2 kommenttia:

quu kirjoitti...

Ihana Iines :)

Henni kirjoitti...

Hihi, tuomonen laulaja se on :) Laulaako teän koirat jos niille soittaa kitaraa / puhelimen soittoääniä tai muuta rimputusta? <: