27 toukokuuta 2011

22. toukokuuta


Sunnuntaina tuuleskeli vähän vähemmän kuin edellisenä päivänä ja oli muutenkin tosi kuuma (no yllättäen ku aurinko porotti täysin siniseltä taivaalta). Oltiin aamupäivällä rannalla uimassa ja iltapäivällä näimme Satua ja kävimme syömässä. Sitten tulimme illalla vielä rannalle istuskelemaan ja uimaan (tai siis mie taisin olla ainoa joka ui, hehe).

Tässä vähän kreikkaa:
σκύλος = koira
γάτα = kissa
ήλιο = aurinko
παντοπωλείο = ruokakauppa
Älä kysy miten nuo lausutaan, en tiedä ;) Ainoita sanoja mitä osaan sanoa, on jasas eli hei teitittelymuodossa ja adio sanotaan kun hyvästellään.


Sunnuntaina pietin koko päivän huivia päässä kun oli niin kuuma - pelkään nimittäin päänsärkyä. Migreeniä mulla oliki kahtena päivänä: maanantai-tiistai välisenä yönä ja vähän tiistaina aamupäivällä. Onneksi menivät buranalla ja makoilemisella ohi.


Miinan keltaiset ja minun punaiset varpaitten kynnet 8)Illalla haettiin lähikaupasta nougattia, jossa oli hunajaa ja pähkinöitä.


NAM miksei just tuota myä Suomessa? Paikallisissa kaupoissa myytiin paljon suomalaisia ja ruottalaisia karkkeja, mm. hariboa ja fazeria. Meän herkuttelu painottu täysin paikallisiin nameihin, kuten juuri tuohon pehmeään nougattiin, suklaaseen ja kekseihin.

Ei kommentteja: