31 heinäkuuta 2011

Qstock 2011

NONIIN! Nyt on Qstock 2011 koettu ja nähty. Vaikka teininä olen ravannu festareilla enemmän ku tarpeeks (Provinssi + Ruisrock x 2 + Kalajoen juhannus + Ankkarock + Ilosaari + Kiruna Festival) niin Oulun Kuusisaaressa järjestettyihin festeihin en oo ikinä eksyny. Meillä kävi kuitenki ihan älytön tuuri: tuttu oli saanut Oulu-lehdeltä kaks pressipassia, jotka antoi sitten meille (KIIIIITOS). Nuilla läpysköillä päästiin jonojen ohi (paitsi vessajonon, damn) ja saatiin hengailla VIP-teltassa. Ihan sairaan siistiä!
Perjantaina mentiin alueelle jo neljäksi kun haluttiin ehottomasti nähä Paleface. Paleface veti kyllä niin kovan keikan, että tunnelmat oli ihan katossa! Keikan jälkeen poistuttiin alueelta ja käytiin vähän Alkoilemassa.
Sain sitten vajaassa parissa tunnissa kiskastua kuivan valkkaripullon nassuun ja sen jälkeen oli hauskaa :D Käytiin VIP-teltassa istumassa ja hakemassa vähän lisää juotavaa, jonka jälkeen alettiin odottelemaan Happoradion keikkaa.
Happoradio alotti settinsä vähän yli yheksän aikoihin ja olin niitten keikasta ihan fiiliksissä! Vaikka bändiä en hirveästi kuuntele, tiedän niiltä niin paljon biisejä että pystyin laulamaan jok'ikisessä mukana. Se on hauskaa!
Intouduin jopa laulamisen lisäksi vähän tanssahtelemaan...
Perjantaina CMX aloitti soittamaan kymmenen jälkeen. Niillä oli ihan hullun hyvä keikka ja yleisö riemuissaan lauloi A. W. Yrjänän mukana.
Ku CMX lopetti mentiin takas päälavan vieressä sijaitsevaan VIP-aitioon ja katottiin sieltä Children of Bodomin keikkaa. Lauri sitte yhtäkkiä hoksas, että jaa se on tuo Nygårdin Petri tuossa meän vieressä. Keskustelu meni kutakuinkin tähän malliin:
Lauri: Hei! Minun muija haluaa kuvaan sinun kans, passaako se?
Mie: ????
Petri: Joo tottakai.
Mie: ????
Kamera: RÄPS
Lauri: Kiitos!
Petri: Eipä kestä. Näytähän sitä kuvaa... joo ihan hyvä tuli!
Lauri: Joo!
Lauantaiaamuna (sen jälkeen ku darrasta oli selvitty, eli noin kolmen maissa) käytiin Zeppeliinissä pyörimässä ja löysin DinSkosta iiiihanat uudet kengät. Olen jo viime kesästä asti ettiny kivoja, kohtuuhintasia gladiaattorisandaaleita ja nyt ne viimein löysin! Nuo oli alessa hintaan 19.90 ja takana olevien vetoketjujen vuoksi ne on myös superhelppo saaha jalkaan.
Stam1na alotti soittamisen kuudelta ja tultiin joskus niihin aikoihin festarialueelle. Täytyy kyllä myöntää että nuo kaverit osaa soittaa - ja lujaa! (Kosketinsoittajan asu kyllä hieman herätti hilpeyttä Ü)
Apulanta alotti heti Stam1nan jälkeen keikkansa ja me riennettiin seuraamaan sitä. Ehdittiin katsoa noin 35 minuuttia kunnes alkoi vähän ripsimään vettä. Koska Toni Wirtasen karisma ei hirveästi meihin purru, päätettiin lähteä autolle sadetta pakoon.
Valitettavasti sadetta ei pakoon ehditty. Kymmenisen minuuttia ensin seisoskeltiin katoksen alla ja vettä tuli taivaalta ihan kaatamalla. Katottiin että jaa, näemmä Apulannan keikkalavalle sataa vaakatasossa vettä --- eikä menny ku pari minuuttia kun yhtäkkiä yks biisi loppu kesken soitannan ja Apulanta tais lopettaa siihen koko keikan. No eipä ainakaan sitten haitannu että lähettiin kesken kaiken pois! Katoksen alta juostiin sillan alle odottelemaan vesisateen hellittämistä. Huomaa, että joen toisellakin puolella on sillan alus täynnä ihmisiä :)
Vähän myöhemmin sade onneksi lakkasi kokonaan ja taivaski oli välillä ihan pilvetön. Illalla lähettiin festarialueelle vielä takasin morjenstamaan kavereita. Minä ajoin mersua ku Lauri joi punkkua ;)
Iineksen kissamaailman kaksoisolento on selvästi vanhaherra Osku. Oltiin pari yötä Oskun omistajien tykönä (joille suurtakin suurempi kiitos meän kestittämisestä).
Osku ei niin koirista välitä. Iineskään ei vissiin oikein tajunnu että mikä eläin sillä oli kirsun eessä.
PS. Iines täytti lauantaina 2 vee! Juhlimaan tai lahjoja ostelemaan ei oikein keretty kun tultiin vasta tänään kotiin. Mutta miepä olen ostanu Iineksen uuteen sänkyyn tulevaan patjaan kankaan, pitäisi vaan päästä ompelukoneen ääreen.. ;)

7 kommenttia:

Acata kirjoitti...

Ihana toi "Minä ja julkkis" -dialogi... :D

Blogissani on pieni, herkullinen, tunnustus Sinulle:

http://tilauksessaelama.blogspot.com/2011/08/tunnustelua.html

:)

Henni kirjoitti...

Haha! Joo mulla ei ollu oikeasti aavistustakaan että halusin Petrin kans samaan kuvaan :D

Oi kiitos! (:

Acata kirjoitti...

Ei sitä kato aina ite tiedä omaa parastaan... ;D Onneks sulla oli edunvalvoja mukana. :)

H / Lumimäellä kirjoitti...

Varmaan kiva stocki teillä! ;) Ja iiiiiihanat kenkulit <3
Iinekselle onnittelurapsutukset!

Henni kirjoitti...

Acata: Näinpä! Emmie ite ees ikinä tunnista julkkiksia.. :D

HoO: Oli kyllä kivvaa <: Iines kiittää, hau! <3

Sonja kirjoitti...

Oispa ollu kiva nähdä Paleface livenä! Kuului hyvä meininki Tuiraan asti :)

Henni kirjoitti...

Musiikki kyllä kantautui kauas festarialueelta, kuuntelin Anna Puun keikan ku olin Intiössä kävelyllä :D Paleface oli kyllä ihan loistava ja se on yks harvoista uskottavista Suomi-räppäreistä!