05 heinäkuuta 2011

Viherpeukalo keskellä kämmentä

Eilen kävin pikkusiskoni Miinan kanssa shoppailemassa kaupungilla. Ensin mentiin kirppikselle ja sen jälkeen Ikeaan, Rustaan ja Citymarkettiin. Rustasta kävin ostamassa alennuksessa olevaa saippuaa. Kaunis pullo pääsi koristamaan kylppäriä.
Hintaa purkilla oli vain 10 kruunua ja sen oikea hinta oli 19.90 kruunua.
Ikeasta ostin kaksi pientä kasvia sisälle. Hintaa nuilla oli 12 kruunua kappale ja ainakin ne ovat vielä elossa. Mie en nimittäin oo mikään kasvihoitaja-ihmelapsi ja mulla on kasvien kanssa peukalo keskellä kämmentä ja sormi suussa. Kastelen niitä liikaa / liian vähän tai sitten ne on liian aurinkoisella paikkaa / liian vähässä valossa. On liian kylmä / kuuma. Mikään ei oo koskaan hyvä, sen takia oon perehtyny tekokukkien ihmeelliseen maailmaan ;) Nyt kuitenki tein poikkeuksen.. ja vähän luulen että viikon jälkeen kiroan taas kaikki oikeat kasvit ku ne ei pysy elossa :D
Cittarista ostin ruukkubasilikaa, -salaattia ja -ruohosipulia.
Lisäksi sieltä tarttui mukaan kuus litraa multaa. En tiä mullasta oikeastaan mitään, mutta otin semmosen missä luki että se sopii sekä ulos että sisälle. Multa ko multa sanon minä (ja te muut puistelette päätänne ja nauratteku oon ostanu aivan vääränlaista multaa).
Salaatin, basilikan ja ruohosipulin istutin multaan pieniin ruukkuihin ja laitoin ne parvekkeelle.
Saa nähä säilyykö ne elossa!

Ei kommentteja: