13 syyskuuta 2011

Jaakko 3D


Tänään tuli postiin kauan odotettu paketti! Tilattiin Laurin kans Jack3d-nimistä treeniboosteria Fitnesstukusta. Hintaa 250 gramman paketilla oli yhden päivän supertarjouksessa 19.90€/purkki (28.90€), joten tilattiin molemmille omat. Makuja on montaa erilaista, mutta me molemmat valittiin mauksi Grape Bubblegum (ja se tuoksuu niiin hyvälle!) Tätä pitäisi alkaa sitten jalkatreenipäivinä vetämään elikkäs kerran viikossa 2.5-5 grammaa. Nyt olen kuitenkin flunssassa (damn), mutta heti kun pääsen tuota testaamaan, kerron vaikutukset ensimmäisenä teille!

4 kommenttia:

anma kirjoitti...

hei aivan ihana blogi :) jään kyllä ehdottomasti seuraamaan ja ajan kanssa pitää lueskella enemmänkin :). Pitänee kokeilla itse vegeversiota tuosta soijarouheella :)

-anna-

Henni kirjoitti...

Kiitos kehuista Anna :) Tuo ruoka toimii ihan varmasti tosi hyvin myös soijarouheella!

Terhi/Puikolta pudonnut kirjoitti...

Tuliko mitään haittavaikutuksia tosta Jack3distä?

Ite kokeilin tota kerran ja sen jälkeen en tosiaan sitä enää käytä. Sydän hakkas 6 tuntia ihan hulluna ja olo oli tosi huono :S

Kivan positiivinen blogi! :)

Henni kirjoitti...

Heippa Terhi!
Käytin kyllä Jack3dia useamman kerran, mutta ei mulle kyllä koskaan tuomoisia haittavaikutuksia tullut :) Yleensä vain piristyi enemmän, aivankuin olisi juonut pari kuppia kahvia.