11 syyskuuta 2011

Bilehile

Perjantai-iltana tultiin Laurin kanssa käväseen viikonloppuvisiitillä Torniossa. Eilen illalla päätettiin minun pikkusiskon Miinan kanssa lähteä käymään selvinpäin baarissa (kyllä, luit oikein!)
Kumpikaan ei ollu vähään aikaan käyny Tornion Umpparissa, joten illalla kiharrettiin tukat, laitettiin meikit naamaan ja lähettiin kuluttamaan korkkareilla tanssilattiaa. Ilta oli huippukiva ja tuttuihinkin tuli törmäiltyä. Mie valkkailin siskon kaapista päälleni kirjavan mekon noin yhdeksänkymmenenviiden mekon kokeilemisen jälkeen.
Nyt särkee kurkkua ja nenä vuotaa. Niiskis! Toivon että en sairastuis ja treenit vois jatkua ens viikolla entiseen malliin. Pitkien pohdintojen jälkeen päätin ostaa salikortin asuntoyhtiön omalle salille. Puntille on matkaa 800 metriä ja salilla on kaikki muut laitteet paitsi smith. No ei se hirveästi nakerra, varsinki ku kuukausikortti maksaa 4.40€ ;) Tänään ois sitte tarkotus lähteä takasin kotiin Rovaniemelle - ja minä otan tuon siskokullan sinne mukaan!
Ens viikolla tulee muuten kevyt laskeutuminen kouluelämään: syksyn ensimmäisellä luennolla keskustellaan kandityöstä ja pistetään se pikkuhiljaa aluilleen. Iiiks!
 
Ps. Kattokaahan tätä söpöä ja pientä lutuista hämistä mihin törmäsin eilen. 
Sen selässä killuva oranssi pussukka oli suunnilleen pikkurillin pään kokoinen.
Hei hei ja hyvää sunnuntaita!

2 kommenttia:

Acata kirjoitti...

Melkoisen kadehdittava salitilanne, tahtoo kans ton etäisyyden ja hinnan! :)

Henni kirjoitti...

Oon kyllä onnellinen että pääsen niin helpolla & halvalla! Toisaalta salilla ei kaikki laitteet (lue: mitkään laitteet) ei oo viimisen päälle hyviä, joten voi olla että mulla menee hermot jossain vaiheessa ja alan käymään taas neljä kertaa kauempana sijaitsevalla, seittemän kertaa kalliimmalla salilla :D Yritän nyt ainaki kuukauden käyä tuolla halpis-salilla, pitää sitten kattoa että jatkanko sillä käymistä vai en. :)