14 syyskuuta 2011

Baarikierroksella


 Pari päivää sitten kävin ostamassa H&M:n Divided-osastolta kaks normaalia t-paitaa. Ennen tätä heräteostosta en yhtään t-paitaa ees omistanu, mutta ehkä nyt opin käyttämään. Hintaa oli vain 4.90€/kpl ja nuo tuntuu niin kivalta päällä, että ehkä pitää käydä vaatevarastoon täydentämässä nuita muunkin värisenä..


 Tänään illalla olin mukana ainejärjestö Remburssin perinteisellä baarikierroksella. Päällä mulla oli opiskelijahaalarit ja uus t-paita. Hiuksia kiharsin vähän kehystämään kasvoja, muuten ne sai olla ihan valtoimenaan auki.


 

 Hauskaa oli! Tuli otettua muutama snapsi ja juteltua sekä uusien että vanhojen tuttavien kanssa. Baarireitti kulki Sohovan ja Granden kautta Roippariin. Ennen puoli yhtätoista lähin kotia, mutta baarimatka ois jatkunu vielä ainakin Kellariin ja Tivoliin. Huomenna on koulua heti aamuyheksältä joten en viittiny olla kauhean myöhään ulkoilemassa. Vaihdoin muuten minun kandityön aihetta (vissiin viiettätoista kertaa), mutta tällä kertaa se on pitävä: teen tutkielman kunnan X koulun Y opettajien muutoskyvystä (suhteessa mahdollisiin tuleviin organisaatiomuutoksiin). Kuulostaa ehkä tylsältä, mutta minua kiinnostaa!


 Ps. Tässä ois vähän kuvaa minun tämän aamuisesta "piristysruiskeesta". Iines ei ollu kovin innoissaan aamuherätyksestä, vaan jatkoi tirsoja olkkarin nojatuolilla.


2 kommenttia:

E kirjoitti...

Moikka!


Muistelisin, että taannoin kerroit että saliohjelmaasi tuli muutoksia uuden ohjauksen myötä, eikös? Tuossa kun ihailin tuota siun hauista ja punttireenien raportteja, niin tuli mieleen, että ootko ite huomannu uusia tuloksia tai uutta energiaa? Millain muutokset on vaikuttaneet? :)

~Pomppis

Henni kirjoitti...

Hei!
Juu, viime kesäkuussa saliohjelma vaihtui ihan kokonaan. Ennen tein 2-jakosella (yläkroppa / alakroppa) niin, että joka toinen kerta tein pumppitreenin ja joka toinen kerta voimatreenin. Nykyään teen vain pitkiä sarjoja ja ohjelma on 4-jakonen.
Oon ite varmaan maailman huonoin arvioimaan tuloksia, mutta nykyään lähen tosi mielelläni treenaamaan kun ennen treenaaminen alkoi olla jo vähän pakkopullaa. Ehkä tuloksiksi voisin arvioida sen, että koko ajan menee treenit paremmin perille. Uusien liikkeiden ja niksien myötä treenaaminen on kivaa kun tietää että se menee aina perille eikä "vähän sinneppäin". Nykyään treeniaika on 50-70 min per treeni, kun se ennen saattoi olla jopa yli 90 minuuttia.
Kun liikkeet oli jaettu vain kahdelle päivälle, esim. yläkropan treeni oli tosi rankka käyä vetämässä: samalla piti treenata selkä, vatsat, hauikset, ojentajat, rinta ja olkapäät (sarjoja 6:lle liikkeelle oli jokaiselle 3, eli yhteensä 18 sarjaa).
Nykyään on helpompi lähteä salille ku voi miettiä, että tarvii tehä esim. vain rintalihaksia ja olkapäitä. Rintalihaksia ja olkapäitä treenaan molempia kolmella eri liikkeellä (6 liikettä ja kaikkia 3-4 sarjaa = yhteensä 18-24 sarjaa) -> eli vaikka sarjamäärät per treeni on kasvanut, tuntuu treeni kevyemmältä kun ei tarvi laitteesta toiseen juosta koko aikaa.
Täytyy kyllä myöntää, että lihaspaineet mulla on parantuneet. Se johtuu varmaankin siitä, että suoritustekniikka on nykyään parempi.