13 tammikuuta 2011

Elämä mahtuu yhteen laukkuun


Tänään päätin, että esittelen teille minun käsilaukun sisällön. Yleensä se on täynnä kaikkea sälää, mutta mie oikeasti tarvin sitä kaikkea! Tässä se on:
Sen sisälle mahtuu yllättävän hyvin tavaraa, vaikkakin se on aika pieni. Pinnit ja muu pieni sälä on aika vetoketjutaskussa, puhelin aina toisessa pikkutaskussa.
Mukana kulkevat aina siis kalenteri (en muista edes käydä vessassa jos en kato sitä kalenterista), penaali (maailman ihanin), koirankeksejä (Iines tykkää), avainnippu (avaimenperiä pittää olla yhtä monta ku avaintaki), pampulat ja pinnit (jos nämä ei oo mukana, niin tukka on 100%:sen varmasti kauhean näkönen), kaulakoru ja korvakoruja (unohdan ne aina kotiin.. tai yleensä unohdan ne laukkuun kun sitten kotona niitä etin), topseja (meikit leviää aina kun niitä ei oo mukana), kameran USB-johto (muuten se on hukassa), puhelin (joku muukin kuin puhelinmyyjä saattaa soittaa), huulirasva (ostin vasta 2kpl/1.85e Prismasta, ovat yli-ihania, vaaleanpunasia ja kimaltavia), kamera + kotelo (koskaan ei tiä mistä pitää ottaa kuva), puuteri (naama kiiltää 247) ja lompakko (joka on täynnä kuitteja, vanhoja tarjouskuponkeja ja vaatekauppojen clubikortteja).

2 kommenttia:

H / Lumimäellä kirjoitti...

Ja penaali ilmeisesti oli sitten hyvä(?) :D <3

Henni kirjoitti...

Ihan huippuhyvä! :D <3