24 tammikuuta 2011

Lempparijuttuja

Nyt esittelen minun käyttämiä kauneudenhoitotuotteita, jotka on minun lemppareita. ☺ Elikkäs ensimmäisenä vasemmalla on 1. Lumenen yövoide ja 2. päivävoide, joita kumpaakin tulee lätkittyä nassuun siis kerran vuorokaudessa. Pitävät hyvin kyllä naaman pehmeänä.
3. Seuraavaksi on Pirkan silmämeikinpoistoaine. Tätä en käytä päivittäin, koska yleensä pesen meikit pois vedellä. Mutta jos pakkelia ja ripsaria on isot kerrokset (esim. juhlissa), niin silloin kyllä käytän tätä. Toimii ja on hellävarainen.
4. Bepanthenia käytän silloin tällöin huuliin ja nenän sisässä olevaan arpeen (hyi ai).
5. Pari kertaa viikossa kuorin nassuni Freemanin persikan tuoksuisella kuorinta-aineella, joka on tosi ihana. Ostin sen viime keväänä Stockan hulluilta päiviltä ja se on hyvin kestänykki - oisko noin puolet käytetty.
6. Sitten on Basiron-finnivoide, joka kuivattaa finnit naamasta. Toimii hyvin, jos jaksaa (muistaa) pari kertaa päivässä levittää tuota finnille. Tuo siis ei toimi mustapäille, suositellaan aknen käyttöön. Tuolla saa muutamassa päivässä ison näpyn katoamaan. Maksaa n. 10 euroa apteekissa ja on riittosa.
7. Ihon syväpuhdistukseen käytän Ahavan mutanaamiota muutaman kerran kuukaudessa. Se levitetään kasvoille ja annetaan vaikuttaa muutaman minuutin. Kaikista mahdollisista käyttämistäni naamioista tuo on kyllä ihan paras. Nuita saa ostettua ainaki joistain luontaistuotekaupoista, ja muistaakseni oon nähny Prismassakin joskus.
8. Viimeisenä on Rainbow'n kasvovesi, joka raikastaa kivasti ja poistaa viimisetki meikinjäämät pois kasvoilta. Opiskelijabudjetilla kun ei ollut varaa ostaa mitään merkkituotetta, mutta onneks tuo yllättiki erittäin positiivisesti olemalla tosi hyvä!

Ei kommentteja: