19 tammikuuta 2011

Vitutus Maximus


Tänään käytiin aamulla hellun kans juoksuttaan Inkkiä meän talon lähellä olevalla kentällä. Ja Iineshän juoksi :D
Tänään on ollu kyllä suoraan sanottuna iljettävän ärsyttävä päivä. Koko päivä menny aamusta asti päin seiniä - nousin ilmeisesti väärällä jalalla sängystä. On vastustanu kyllä aika pahasti.
1. Aamulla särki päätä
2. Postissa tulleet piilolinssit oli vääriä
3. Tajusin kaupassa kokeillessani farkkuja, että en tule ikinä löytämään hyviä housuja
4. Väsytti koko päivän
5. Oli hirveä nälkä
6. Poltin kieleni ku söin liian kuumaa ruokaa
7. Ei mahduttu kattomaan tänään Zeitgeist-leffaa...
8. ...jouduttiin siis ajamaan ees taas turhaan
9. Unohin ostaa kaupasta vaikka mitä
10. Bloggeri ei lataa minun kuvia tänne
11. ja lista vaan jatkuu... Onneks päikkäreitten jälkeen tuli parempi mieli ja karmakin parani :D
Salin jälkeen tein hellulle kaalikeittoa. 1 litrassa vettä keitetään n. 800g kaalta, 1 sipuli ja 2 porkkanaa (kaikki pilkottuna) veteen. Mausta 2 tl suolalla, lihaliemikuutiolla ja mustapippurilla. Lisää 400g paistettua naudan paistijauhelihaa. Keittele niin kauan että vihannekset on kypsiä. :)

3 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Ihana Iines! <3 (: Kantsii muuten käyttää tuohon kuvien lataamiseen vaikka Photobucketia tai Tinypicia, hermot pääsee n. 100 kertaa helpommalla! :D

H / Lumimäellä kirjoitti...

Voi ei! En voi muuta kuin harmitella kaikkia ikäviä sattumuksia, joita sulle/teille tapahtui. Ymmärrän hyvin ettei oikein tuntunut miltään maailman parhaalta päivältä!

Toivottavasti tämä päiväsi olisi sitten päinvastoin - eli todella hyvä ja onnistunut! <3

Henni kirjoitti...

Annastiina: joo voisin alkaa harkita kyllä.. ei oo bloggeri tämmösen helposti-ärsyyntyvän-ihmisen juttuja.. :D ja Iines on ihkupihku<3

HoO: Niinpä.. ja unohin kirjottaa, että kun hain kaulakorun ketjun kultasepän liikkeestä (kun se meni yks päivä poikki kahesta eri kohtaa), niin se ite koru ei enää mahu siihen ketjuun, kun se kultaseppä oli tehny niistä lenkeistä just liian isot.. :D prkl! ja sitte tulostin vajaan 30 sivun mittaisen kouluartikkelin, ja fiksusti tein sillai, että tulostin molemmille puolille paperia.. Paitsi että sain jotenki tehtyä niin, että paperin toisella puolella teksti on toisinkäsin ku toisella.. :D Ei oo helppoa! Mutta joo, onneks tämä päivä on ollu satakertaa helpompi... :')