02 tammikuuta 2011

UV


Hyvää uutta vuotta kaikille! Olin uudenvuodenaattona kattomassa raketteja hellun kanssa. Myöhemmin mentiin juhliin meän tuttavapariskunnan tykö. :) Oli tosi kivaa, vaikkakaan mie en voinu juoda, koska pieni flunssa on iskenyt päälle.
Eilen vanhempi isosiskoni teki miesystävänsä kanssa meidän koko perheelle tosi hyvää ruokaa: chili-kookos-kalkkunakeittoa. Ohje on otettu täältä. Minun piti jatkaa tänään (sunnuntaina) karppaustakin, mutta jatkan sitä vasta kun pääsen täältä Torniosta takaisin Rovaniemelle. :) Eli muutama päivä menee vielä hilsuja syöden..
Tänään käytiin koirien kanssa kävelyllä jäällä. Onneks ei tuullut paljoa, niin tarkenikin ihan hyvin.
Kaulassa on siskolta lainassa oleva kaulahuivi ja käsissä uudet joululahjaksi saadut lapaset. :)
Iines ja Lumi-westie juoksivat vapaina riemusta kiljuen (haukkuen).
Tänään sitten syötiin koko perheen voimin päivällistä.
Alkuruoaksi oli kaksikerroksisia mäti-ruohosipulituorejuusto-ruisleipiä, joiden päällä oli hieman persiljaa. Osa leivistä oli yleisön pyynnöstä ilman mätiä.
Salaatissa oli fetaa, jäävuorisalaattia, punaista paprikaa, rucolaa, basilikanlehtiä, punasipulia, tomaattia, kurkkua ja punakaalta.
Pääruokana oli kinkkutäytteistä tuorepastaa ja lohta.Jälkkäriksi oli mustikoita, mansikkaa ja lakkahilloa. Lisäksi tarjolla oli lämmintä kinuskikastiketta ja leipäjuustoa.

Ei kommentteja: