02 huhtikuuta 2011

APRIL FOOLS!

Sorry, nyt meitsi on huijannu ihan kaikkia. Uskottelin eilen aprillipäivänä kaikille, että oon leikannu olkapäille ulottuvan kesätukan, mutta ehei. (Tuttavapiiristä muuten aika moni meni lankaan ;)) Minun kuontalo näyttää yhä tältä:
Kyllä - olen ajatellut käydä kampaajalla ja kyllä - tukka alhaalta erivärinen ku ylhäältä (siis liukuvärjäyshän on nykyään trendikästä, mulla tämä tulee luonnostaan..) Pitkällä tukalla mennään ainaki vielä seuraavat pari vuotta, ei nimittäin oo käyny ees pienessä mielessä että leikkaisin tukkaa lyhyemmäks (ku ehkä 15 cm). Tässä vielä se aprillauskuva: ihmeitä saa aikaan sillä, että tekee pinnien avulla pitkistä hiuksista niskaan nutturan sekä kampaa lyhimmät hiukset eteen.

2 kommenttia:

Toppahapa kirjoitti...

Ranch-, valkosipuli- ja tzazikidippi on vihannesten (kurkku, porkkana, kukkakaali) kanssa ihan järkyttävän hyvää, minä en ainakaan sipsejä kaipaa yhtään! Tuo on mun sallittu pahe sit dietillä :)

Henni kirjoitti...

Holiday-dippi on minun mielestä ihan parasta :) Kannattaa muuten kokeilla myös kirsikkatomaattien dippaamista, ne on ihania!