25 huhtikuuta 2011

Viiennet 18-v. synttärit

Eilen vietin minun viidensiä 18-vuotsissynttäreitä, eli 22 vuotta tuli plakkariin. Huhhuh, oisko se kriisin paikka? Noh, niinkauan ku tunnen olevani vielä nuori (lue: niin kauan ku multa kysytään vielä Alkossa paperit), niin ei tarvi stressailla :'D Eilen meän perheessä syötiin pääsiäispäivällistä ja sen jälkeen mulle tuli muutama kaveri kylään kaffille. Illan päälle lähettiin sitte vielä etkoileen, josta osa lähti baariin (ja osa vanhuksina kotia nukkumaan).. Kuvamateriaalia eiliseltä on NIIN PALJON, että oli PAKKO jakaa postaukset kolmeen osaan: synttäreihin, pääsiäisateriaan ja syndeleivonnaisiin.
Eilen illalla ystäviä tuli kahville ja heijän tuomat lahjat ylitti minun kaikki hurjimmatki toiveet, sain nimittäin ehkä maailman parhaimmat synttärilahjat ♥ Satulta ja Annalta sain kimpun tulppaaneja sekä...... aivan ihanat LOVE-kehykset. Taidan tulostaa minun ja avokin kuvan ja pistää nuihin heti ku muutetaan uuteen asuntoon kesäkuussa.
Hempalta ja Juugelta sain ihanan tuoksuisen vanilja-kynttilän ja pussillisen Candykingin Premiyum-suklaita. Cheattipäivää siis vähän ootellessa.. :b (aaaa ne näyttää niin hyviltä!)
Siskoltani HoO:lta sain pienen lahjapaketin ja kummityttöni askarteleman Iines-kortin.
Paketista paljastui keramiikasta askarrellut siili-rintaneula ja heppa(Dalahäst)magneetti. Lisäksi pienessä lapussa luvattiin meikkipussin teko - meikkipussia kun siskolta toivoin, mutta kankaita en oo ehtiny käyä vielä valkkaamassa.
Pikkusisko Miinalta sain KICKS:n pääpangan ja korvakorut.
Pääpanka on ihan huippu ja laitoinki sen heti päähän ku sen sain. Mulla on sen verran iso pää (vissiinki) kun kaikki pangat aina kiristää korvien takaa niin inhottavasti, että niitä ei voi montaa tuntia pitää - toisinkuin tämä panta sitten! Ihan huippu, sitä pysty pitään kevyesti koko päivän ja illan päässä :)
Lisäksi sain siskolta sen vanhan paidan (jota se oli pistämässä kirppikselle), jota ajattelin käyttää salilla. Hyvä että muutama päivä sitten pistin eetteriin, että haluaisin saaha halvalla semmosen takaa "ristiinmenevän" puseron salille, jossa olisi jotain kuvioita. Tadaa, tässä se nyt on! Taidan jo tänään lähteä käyttään tuota paitaa ulkona, yläkropan treeni ois vuorossa...
Illalla sitten mentiin pienellä porukalla meän kaverin Jonin tykö. Päällä mulla oli Miinalta lainattu sininen tunika, leopardisukkikset ja vähän koruja.
Kattokaa mikä minua tuli vastaan ku mentiin sinne :D Hahaha, voi se oli niin pieni koiravauvva. Näin kyllä sitten heti seuraavana yönä unta että mulla tippu joku eläin lattianrakoon, joten ehkä nuin pieni koira ei sopis mulle.. Voisin ennemmin ostaa marsun tai chinchillan, sitä ei tarttis käyttää pihalla pissalla ;) Mulla tekis mieli ottaa toinen koira, mutta ehkä sitten joskus kun on omakotitalo + iso piha niin vois ottaa amstaffin sinne juoksemaan 8)
Se koira oli kyllä aikamoinen sähköjänis. Yritin opettaa sitä tanssimaan ja koskemaan käteen käskystä, mutta ei sille oikein meinannu opetukset upota päähän..

4 kommenttia:

Anna-Maria K kirjoitti...

Onnea kovasti! Elä ny turhaan ala kriiseillä, ite täytän 26 ja ei ole kriisistä tietoakaan :D

H / Lumimäellä kirjoitti...

Ihania lahjoja saitkin :)

H / Lumimäellä kirjoitti...

Tunnustus sinulle rakas pikkusisareni -> löytyy siis blogistani <3

Henni kirjoitti...

Kiitos Ansku :) Ehkä mie jätän kriiseilyt ja keskityn johonki muuhun.. vaikka elämiseen ;D

Kiitos HoO <3