06 huhtikuuta 2011

Kiva kevätsää - NOT

Eilen illalla söin ihanaa lohisalaattia :) Noin 200 grammaa paistettua lohta sekoitetaan jäävuorisalaatin, kirsikkatomaattien, fetajuuston, aurinkokuivatun tomaatin, paprikan ja kurkun sekaan sekä nautitaan!
Tänään tultiin aamulla Rolloon ja huomattiin, että täällähän on ihan kevät! Tiet on sulana, lumi on vähentyny ja joka paikassa on pyöräileviä ihmisiä - lisäksi vettä sataa, vesilätäköitä saa kävellessä väistellä ja ilma on harmaataki harmaampi. Koira on myös ihan kivasti rapanen; yritettiin ottaa kuvaa niin se hyppäsi minua vasten ja aloin sitten puistelemaan housuja ravasta :D Thanks Inkki! Tänään oon istunu koulussa kuutisen tuntia ja oon ihan rättiväsyny. Huomenna ois tarkotus lähteä salille tekeen vähän yläroppaa.. :)

2 kommenttia:

Viivi kirjoitti...

Mä kovasti koitan ajatella, että ton kurjan sateen takia lumi sulaa nopeammin eli koitan vakuuttaa itelleni kuinka hyvä toi sade onkaan :D

Salaatti näyttää aikas namilta!

Henni kirjoitti...

Hei tuo onki tosi hyvä ajattelutapa! Pitääpä minunki alkaa ajattelemmaan nuin :) Toivottavasti silti nämä loskakelit loppuis äkkiä ja aurinko alkais lämmittään oikein kunnolla!
Ps. Lohisalaatti ON ihan superhyvää :)