09 huhtikuuta 2011

Minnie Mouse

Eilen oli ystävän synttäripirskeet ja teemana oli naamiaiset! Ihan huippu juttu, odotin juhlia kauan aikaa ihan innoissani :) Tiesin heti, että pukeudun Minni Hiireks ku punavalkonen mekko, punanen rusetti ja pallokorvat oli valmiina kaappien kätköissä. Mekon kanssa oli mustat leggingsit ja sukat sekä neuletakki. Mekko on Ginalta, muut vaatteet H&M:ltä.
Jalassa oli punaset Skopunktenin korkkarit, kädessä VeroModan punaset helmet ja kaulassa Tukholman Ur&Pennistä ostamani mustat helmet. Korviin laitoin siskolta vähän aikaa sitten saamat valkoset nappikorvikset ja nenän piirsin mustalla kajaalilla.
Hiukset kiharsin lämpörullilla ja kiharrusraudalla. Ensin tein päähän pienen nutturan, jonka ympärille kiersin hiukset niputtain. Punaisen rusetin kiinnitin hiirenkorva-pääpankaan ja hiukset vein pääpangan yli niin että pankaa ei näkyny. Tämä kuva on otettu vasta juhlien jälkeen, joten tukka on jo vähän ehtiny pöllähtää :D
Koska pirskeet oli "ollaan kaikki 5-vee"-henkeen, niin synttäreillä pidettiin muutamia kilpailuja ja kuunneltiin muiden biisien ohessa lastenlauluja (ainakin Dodo-sorsa ja Muumien tunnarit soi).Lisäksi mukit, pillit ja pahvilautaset oli teemaan sopivat. Tarjolla oli ainakin mokkapaloja, pizzaa, karkkia ja keksejä. Itehän jouduin tylysti kieltäytymään kaikesta hyvästä, kyllä harmitti!
Pussauskopin lisäksi kämppään oli askarreltu Snap Shot Room, jossa oli kamera ajastettuna ja laukasuvalmiina. Siellä sai jokaikinen iikka käyä napsimassa ittestään ja ystävistään niin paljon kuvia ku mieli teki.
Minni & kaks seiloria
Niin ja sainhan mie tuon minun avokinki huijattua tuonne kamerakoppiin ♥ ;) Kun muut suuntas illanpäälle Onnelaan, niin me oltiin tylsiä ja lähettiin käppäileen kotia nukkuun. Mutta tänään on ollu kohtuu freesi-olo, elikkäs ihan hyvä että jätettiin baareilut välistä. Aamulla oli maailman ihanin ilma, mutta sisällä ollaan möllötetty ja mietitty, että pitäiskö tässä muuttoa silmällä pitäen alkaa jo tavaroita lyömään kassaan. Mehän siis muutettaan kahen viikon sisällä täältä Rollosta Tornioon - en tiä vaan kuinka pitkäks aikaa, ku meitä kutsuu sekä Oulu että Helsinki! Noh, eiköhän sitä kuukauen päästä jo tiiä, että missä kaupungissa kesä tullaan viettään :D
PS. Juhliin osaa ottivat ainakin ninja, erotuomari, black swan (voitti muuten parhaan puvun palkinnon!), intiaani, ihmemaan Liisa, piru, natsi, sika, pari seiloria sekä rakennusmies.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ootpa ollu söpönä! :)

Henni kirjoitti...

Hih jee :> kiitos! Oli hauskaa olla hiiri!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan näköinen asu <3 Seuraaviin bileisiin toi Snap shot room on erittäin hauska idea!

Henni kirjoitti...

Kiitos :) Snap shot room on ihan loistava keksintö! Kunhan vaan asunnossa on sopiva nurkkaus/komero sille.