28 tammikuuta 2012

28.01.2012

Muutama päivä sitten kävin ystäväni Sannan kanssa kaupungilla pyörimässä. Minun missiona oli löytää kivat uudet farkut ja tadaa - mission accomplished! Rovaniemelle tuli muutama kuukausi sitten uusi liike Cubus, josta ostin Gemma Jeans-malliset farkut (19.90€). Ne on pillifarkut matalalla vyötäröllä ja ihan superkivan väriset. Nykyään tuntuu että kaikki myytävät farkut on ihan tummansinisiä, mutta oli kiva kerranki löytää vaaleammat. Lisäksi ostin vähän aikaa sitten H&M:n alennuksesta harmaan baskerin eurolla. Niitä oli myös kamelin värisiä, mutta luulen että mulla ei sen väristä tulis käytettyä.
Nyt on aika hyvästellä minun seurassa kaks vuotta aikaa viettänyt HelloKitty-puhelin. Tilasin sen pixmaniasta tammikuussa 2010 ja nyt se on tullut tiensä päähän. Nuilla puhelimilla on tavallisesti takuu 2 vuotta ja takuu ois umpeutunu noin viikko ennenku tuo hajos lopullisesti, mutta onneks tajusin ostaa tuolle yhen lisätakuuvuoden kun sen tilasin. Puhelimen takakansi ei pysy enää kiinni, akku temppuilee, välillä sillä ei pysty soittamaan kenellekkään vaan puhelin pitää käyttää pari kertaa kiinni ja välillä se muutenkin sekoilee. Niin joo ja näyttö ei enää toimi, eli sillä ei pysty tekemään yhtään mitään (ei siis edes näppäilemään PIN-koodia)... Toivottavasti ne saa korjattua tuon, sillä mulla on ikävä jo minun puhelinta. Tai oikeastaan puhelinta ylipäätään, sillä varapuhelin joka mulla oli, niin siitä loppu akku. Eikä mulla oo siihen laturia. Elämä on mielenkiintosta ku yrittää avomiehen kanssa jotenki selvitä Laurin puhelimella. Niin ja tietysti minun HelloKittyyn jäi puolet minun numeroista joita on nyt pitäny yrittää selvitellä. Huhuh, ehkä vielä joskus saan oman puhelimen takaisin. Tai sitten pitää ostaa uus..

7 kommenttia:

Vieteri kirjoitti...

Heippa kaimaseni! :-)

Olipa pakko laittaa sulle kommentti..Löysin sut ja sun blogin blogilistasta ja jumiuduin lukemaan sun positiivisuutta hehkuvia tekstejä! Voi vitsit kun osaat kyllä vakuuttaa liikunnan ihanuudesta ja terveydestä yms. :-) Näytät tosi nätiltä ja sulla on selkeä blogi ja puhut tärkeistä asioista totuuksia.

Jatka samaan malliin ja tottahan jatkat :-) Täällä vain kateellisena seuraan..

t. Sohvaperuna Henni :-)

Anna Maria kirjoitti...

Sulla on ihana blogi! mahtava lukea ku sulla on juttuja monesta jutusta mistä minäkin tykkään, eli reenistä ja ruuasta ja käsitöistä yms ! :)

Henni kirjoitti...

Kiitos teille molemmille kommenteista :) Kyllä minä yritän aina mahollisimman reippaasti kirjottaa kaikista mukavista ja iloisista asioista, joita muilla on sitten kiva lukea. Niin ja ite kun on hurahtanu niin nuihin punttisali- ja ruokavaliojuttuihin että niistäkin kyllä riittää kerrottavaa.. :)

PS. Jee mulla on kaima! Meitä Hennejä kun on niin vähän että harvoin törmää toiseen yhtä sievällä nimellä siunattuun ;) hehe!

Vieteri kirjoitti...

Nimenomaan, mutta olemme ainutlaatuisia ja ylpeitä nimestämme :) Keep going kaimaseni ja jään lukemaan blogiasi ehdottomasti! :)

t. Henni :)

Henni kirjoitti...

Teretulemast mukaan vaan :)
t. kaima

Anonyymi kirjoitti...

onks noi farkut sellaset tosi venyvät ? vähän niinkun farkkulegginssit?

Henni kirjoitti...

Ei ole vaan ne on ihan normifarkut :)