17 helmikuuta 2012

Opiskelijan lauantai voi olla esim. torstai

Tänään on ollu ihan huippukiva päivä! Aamulla nukuin pitkään (iltaluennot♥) ja kahentoista aikaan lähin pikkusiskon kanssa ostamaan tapettia. Eli minun Miina-sisko on muuttanu tuohon ihan naapuriin sen poikaystävän kanssa noin viikko sitten ja K-raudasta käytiin hakemassa pari rullaa vaaleata tapettia, että ne saa olohuoneeseen vähän uutta ilmettä. Lisäksi ostettiin pakkelia, hiekkapaperia ja liisteriä. Lopuksi mentiin vielä ruokaostoksille Prismaan. Prismasta ostin Rainbow'n punaisia chilipaprikoita (0.99€/5 chiliä) ku en oikeita chilejä ennen ostanu ja halusin kokeilla ruoanlaitossa jotain vähän erilaista. Ruoaksi paistoin sitten kanaa, johon laitoin chiliä, valkosipulia, sipulia ja inkivääriä. Lopuksi lorautin vielä vähän kermaa kastikkeen joukkoon, hyvää tuli.
Iltapäivällä menin sitte vielä johtamisen luennolle ja sen jälkeen tulin kotiin, laitoin rullat ½ tunniks päähän ja vaihdoin vaatteet. Puoli kaheksaksi menin opettajien ja opiskelijoiden illanviettoon ja tallustelin pienessä hiprakassa sieltä kotia kymmenen jälkeen illalla. Oli kyllä ihan superkiva nähä pitkästä aikaa kaikkia opiskelijatovereita ja myös tutustua uusiin ihmisiin. Seuraavana ois tiedossa (=kuukauden päästä) meän ainejärjestön vuosijuhlat, jonne saaki laittautua sitte ihan kunnolla - tiedossa siis juhlallinen cocktail-tilaisuus.
Nyt oon kyllä niin rättiväsyny, että taidan meikkienpesun jälkeen köllähtää sänkyyn ja kuorsata pitkälle huomiseen päivään. Huomenna voisin löysäillä koko päivän.. Eiku ai perhana lupasin lähteä personal traineriks salille yhelle kaverille! No, löysäilen siis ainakin aamupäivän. Niin ja illan tietenkin.

2 kommenttia:

Joanna kirjoitti...

Oot todella kaunis tossa vikassa kuvassa. :O :) vau

Henni kirjoitti...

Hih, voi kiitos! :>