08 helmikuuta 2012

hihi, kamera!


Tässä muutamia testikuvia, joita avomiehen kanssa ollaan tänään räpsitty meän uuella kameralla. Iines joutu (pääsi) tietenkin lähes jokaisen kuvan päätähdeksi ja se onkin tehtävästään nauttinu aivan täysin sieluin. Kameran akkukin on pitänyt ladata jo kerran kun ei vaan voi pitää näppejä erossa siitä vaan koko ajan pitää kokeilla jotain uutta ja kivaa.


Lauri on ehkä enemmän kiinnostunu hienojen ja tarkkojen valokuvien ottamisesta, kun mulla taas enemmän kiinnostaa erikoistehosteet :D Kaksi ylintä kuvaa on Lauri ottanu päivällä, minä räpsin illalla alemmat kuvat ja kokeilin erilaisia erikoistehosteita. Minun lemppareita on tällähetkellä lelukuvatehoste joka tekee kuvasta vanhan näkösen sekä pikkukuvatehoste, jota käyttämällä saa kuvattavan näyttämään pieneltä - aivankuin miniatyyriltä. Postauksen alareunassa on vielä pikkukuvatehosteella kuvattu video (kestää 3 sekuntia), jonka kuvasin päivällä kun autot ajoi ohi. Ajattelin videokuvata Iinestä tuolla erikoistehosteella ja luulen että siitä tulee aika hauska.. Videoita lisää tiedossa siis huomenna!


4 kommenttia:

miina kirjoitti...

oo mieki haluan tuollasen!

Henni kirjoitti...

tuo on kyllä aika hauska.. vähän turhanki hauska :D varsinki tuo "miniatyyrikuvaus" on niin huvittava että hekottelen täällä yksinäni..

H / Lumimäellä kirjoitti...

Hahaa! Minun kameralla saa ihan kaikki vastaavat jutut eikä ees tarttenu maksaa nuin paljoa :D LOL! (No okei ei edes olis varaa...) Ja esim. kenno ehkä ei ole ihan vastaavaa tasoa minun kamerassa, mutta erikoistehosteet kuites ;)

Henni kirjoitti...

Minun mielestä ne erikoistehosteet on kaikki niin huippuja :P Mutta eipä tuu niin hienoja kuvia erikoistehosteillakaan jos ei oo hyvä kenno jne ;)